2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چی هس

هیچی یه پیجه که به حواشی کنکور میپردازه بعد انقدر ذهن بچه ها رو درگیر این حواشی بیخود میکنه که از کار و زندگی اونارو میندازه. برای جذب فالوور دست به هر کاری میزنه به گفته خودش که داروسازه ولی بعدا در اومد شبانه کشاورزی خونده. و تو دوره های نزدیک کنکور از این پکیج های مسخرش رو برای مشاوره رو میکنه که پول هنگفتی رو به جیب بزنه. من تو یکی از تاپیک ها دیدم به یه شخصی گفته بود 99 میلیون پول مشاوره بهش بده که پزشکی قبولش کنه.

واااا مگه هستن ازین احمقایی ک برای مشاوره اینهمه هزینه بدن؟

شاید باشن ولی خدا لعنتشون نکنه من خودم قربانی یکی از این مشاوره های بیخود مثل این یعقوبی شدم حقیقتش نود و نه میلیون هزینه نخواست ولی برای هفت ماه حدود ده میلیون فقط پول مشاوره گرفت و میگفت عرفه اش همینه.و مشاوره هایی که میذاره پای درست یه گیجه به تمام معناست طرف مثلا میومد میگف ببین تو به من بیا یاد آوری کن ساعت چهار بعد از ظهر ازت آزمون عربی بگیرم بعدش من هرچقدر بهش زنگ میزدم که آنلاین شه لااقل سوالو برام بفرسته اصلا آنلاین نمیشد که جوابمو بده بعد که کل تایمم میرف بعد دو ساعت میومد میگف عه قرار بود ازت آزمون بگیرم؟حالا اشکال نداره بیا اینا نمونه سوال خودت بزن صحیحش کن بعد یک ماه طول کشید منو تو کارسنج ثبت نام کنن و خیلی جالب بود تو کارسنجم که ثبت نامم کردن بازم گاهی اوقات سوالارو باید میفرستاد پی ویم که تو دوره عید خانم به اصطلاح مشاور اصلا خونه نبودن و جواب تلفن نمیدادن که بیان آزمون بگیرن این از مشاوره بیخودشون یکیم سر انتخاب رشته سه تومن گرفتن که نتیجه ی کنکورم اون چیزی که اصلا میخواستم نشد جالبه یعقوبی ادعای مشاوره ی خوب میکرد ولی مشاوره های مجموعه اش یکی از یکی بیخودتر.بعد تازه سر انتخاب رشته اومده میگه آره دوستان من با رتبه 100هزار منطقه اون چیزی که میخواید قبولتون میکنم شما باید انتخاب رشته رو به یه آدم کار بلد بسپرید!در صورتی که زیر پستش یکی زده بود خدا ازت نگذره دختر منو با رتبه چهارهزار زدی مردودش کردی که اینکارو با منم کرد. بعد هزینه هنگفت که گرفته بودن اولش به ما گف که آره میایم هم آزاد و هم دولتی رو برات انتخاب رشته میکنیم که بی پدر و مادر سر انتخاب رشته دولتیم انگار داشت کار شاخی میکرد روز آخر اینکارو کرد بعد بهش گفتم آزادم چی پس گف میکنم برات اول این نوشته رو بنویس و امضا بزن وقتی اینکارو کردم زد منو بلاک کرد غیب شدن کل-_-حالا دوست من میگف سه تومن ریخته براشون اصلا انتخاب رشته هم نکردن براش جواب تلفنشم ندادن اصلا کلاه سرش گذاشتن.بدبختی اینه خیلیم ازش شکایت شده ولی هنوز داره حروم خوری میکنه حالا امیدوارم این نوشته منو یه کنکوری یا هر کس دیگه ای ببینه و اشتباه سال قبل منو نکنه. مشاور میخواید برید پیش یه مشاوری که حداقل یه روز تو هفته پیشش حضوری جلسه داشته باشید ببینتتون و نقاط قوتتون رو بهتون بگه. وای امان از این کنکور که باعث شد خیلیا ضربه بخورن چه جسمی چه روحی چه پولی:)

شاید باشن ولی خدا لعنتشون نکنه من خودم قربانی یکی از این مشاوره های بیخود مثل این یعقوبی شدم حقیقتش ...

ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم بخدا.حالامن اصلاب اینچیزااعتقادندارم اصن بنظرم مشاوره یچیزمسخرست.مگه اینهمه آدم ازمناطق دورافتاده مشاوره رفتن اخه؟بخداایناهمش بخاطرپول درآوردن خودشونه شمادرساتوبشین بخون خلاصه چیزی غیرازونانیس ک هرسوالیه جوابشوداخل همون کتابه دیگ

ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم بخدا.حالامن اصلاب اینچیزااعتقادندارم اصن بنظرم مشاوره یچیزمسخرست.مگه ای ...

من خودمم این عقیده رو داشتم اما حقیقتا این کلاس ها که مجازی شدن درس رو کلا رها کردم به پیشنهاد دوستم که گفت مشاوره بگیر شاید انگیزه شه واست به سمت مشاور متمایل شدم. حقیقتا حرفهای مشاور هم گول زنک هستش ما هم آدمیزاد جذبش شدیم. ولی الان که این ضربه رو خوردم این اعتقادو دارم کسی که بخواد بخونه با هر شرایطی هم که شده میخونه ربطی به مشاور نداره.مشاور اونیه که خودش بیاد بهت برنامه ریزی درست رو یاد بده که اگر خدایی نکرده موندی پشت بازم بلد باشی برنامه بریزی نه اینکه خود طرف رشته ای بخونه که اصلا مربوط به مشاوره نیست. هرکس نقاط قوت و ضعف خودش رو میشناسه به نظرم این که میگن یارو مشاور شخصیه و این چرت و پرتا اشتباهه محضه.