2777
2789
عنوان

سه دقیقه در قیامت

315 بازدید | 25 پست

کسی هست صوتی های آیت الله امینی خواه رو گوش کرده باشه .مستند شنود سه دقیقه در قیامت آنسوی مرگ  تاثیری روی عملکردتون تو زندگی داشته دچار تضاد رفتاری شده باشید  و می‌دونم عین حقیقته همش در حال خوب و بد کردن شدم و وسواس فکری ک الان دارم گناه میکنم یا نه اگر از دنبال کننده ها ی ایشون کسی هست بگه 

نه من کلا بعد مرگ رو مطالعه کردم

خب ببین اگه طبق تعالیم دینی زندگی کنی

نماز بخونی و باور و ایمان داشته باشی

کم کم خوداصلاحی میکنی و دیگه لازم به وسواس نیس

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
نه من کلا بعد مرگ رو مطالعه کردم خب ببین اگه طبق تعالیم دینی زندگی کنی نماز بخونی و باور و ایمان د ...

من راحت بودم قبلاً الان بخوام جوری ک این تعالیم دینی میگه باید همه اطرافیا رو ترک کنم و الآنم همین شد ب هر بهانه ای از هر مجلسی حتی خانوادگی دوری میکنم چون سر تاسرش گناهه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من راحت بودم قبلاً الان بخوام جوری ک این تعالیم دینی میگه باید همه اطرافیا رو ترک کنم و الآنم همین ش ...

نه دیگه اینکارم نکن بنظرم،اینجور وقتا بمون و صحبتو عوض کن،مثلا اگه غیبته بگو ول کنین حرف خودمونو بزنیم،اینجوری تاثیرگذار هم میشی و همچنین ترک نمیکنی صله رحم و دوستی با اطرافیان و خانوادتو

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

خیلی آرامش گرفتم اما همه فکر میکنن از افسردگی هست ک نمی‌رم جایی تا بخار اینقدر صفای دل نداشتم خیلی ب خدا نزدیک شدم حتی خواب امام حسین حضرت ابالفضل و امام زمانم دیدم بعد تغییر در خودم  ولی دیگه دوستی نموند برام

نه دیگه اینکارم نکن بنظرم،اینجور وقتا بمون و صحبتو عوض کن،مثلا اگه غیبته بگو ول کنین حرف خودمونو بزن ...

اصلا از حرف رده هیچی رعایت نمیکنن حتی محرم نامحرم این یکیش بقیه بماند هر چ رشته میکنم پنبه میشه با یه مجلس اصلا حرفی ندارم باهاشون اذیت میشم تو مجلس ها مهمانی ها  

خیلی آرامش گرفتم اما همه فکر میکنن از افسردگی هست ک نمی‌رم جایی تا بخار اینقدر صفای دل نداشتم خیلی ب ...

به به چقدر عالی

نه دیگه بنظرم ترک دنیا کردن هم خوب نیس

باش ولی تاثیر گذار و خوب و مهربون باش

اینمبدون هرکسی یه مرحله ای داره تو زندگیش

مثلا فک کن یکی مشروب میخوره و غیبت میکنه،شماکه از فرداش خبر نداری،آیا باید قطع رابطه کنی با اینکه عزیزته؟نه بنظرم،شاید اونم داره یه مرحله از زندگیشو میگذرونه و احتمالا فردا حالش جور دیگه ای باشه

ضمنا باهمه باید مهربون بود

و با گذشت

نمیدونم به دردت بخوره حرفام یانه

ولی ازین زاویه هم ببین

اصلا از حرف رده هیچی رعایت نمیکنن حتی محرم نامحرم این یکیش بقیه بماند هر چ رشته میکنم پنبه میشه با ی ...

میفهمم،اگه خیلی زیاده این جمع هاتون که حق داری،اما اگه ماهی یباره برو

کمتر کن ولی قطع نکن

بارها دیدیم یه فرد خیلی خیلی مومن میاد تو جمع هایی که اطرافیان  شبیه خودش نیستن،ولی حتی محبتش و رابطه ش جوریه که رو اطرافیانش تاثیر خوب هم میذاره و دوسش دارن

به به چقدر عالی نه دیگه بنظرم ترک دنیا کردن هم خوب نیس باش ولی تاثیر گذار و خوب و مهربون باش اینم ...

مرسی ک وقت میزاری   ترک نکردم کم کردم و هیچ وقت قضاوتشون نکردم تازه گاهی مریضن استرس دارن میان خونم میگن آرامش میگیریم من می‌دونم از نور و ملکوت دعاهاییه ک تو خلوت میخونم بهشون پیشنهاد میدم میفهمم تو دلش داره می‌خنده  واقعا راهمو ادامه بدم یااااااا دیگه گوش ندم

میفهمم،اگه خیلی زیاده این جمع هاتون که حق داری،اما اگه ماهی یباره برو کمتر کن ولی قطع نکن بارها دی ...

افرین دقیقا شاید هنوز ب اونجا نرسیدم آدم مومن این هست ک شما میگی

مرسی ک وقت میزاری   ترک نکردم کم کردم و هیچ وقت قضاوتشون نکردم تازه گاهی مریضن استرس دارن ...

من حرفای آقای امینی خواه رو گوش ندادم

ولی این تویی که باید تصمیم بگیری

نمیدونم ادامه بدی یانه

ولی حس میکنم یکم تحت فشار حس میکنی هستی

ببین کدوم حست به اون یکی میچربه،گوش دادنت یا قطع کردنت 

من باورمه حرفاش دوس داشتی سه دقیقه در قیامت رو گوش کن ببین چیا میگه از هر حرکتت تو این عالم چ بازتابی خواهی گرفت حتی یه داد زدن سر بچه یا شیطان پس گردن ک فکر و ظن بد نسبت ب عزیزترینت میندازه تو دلت من اینارو همه از خودم دور کردم قبلاً زندگیم همش خود خوری بود واقعا الان نگاهم عوض شد و جز رفع نیاز واجب پامو از خونه بیرون نمی‌زارم  اینم بگم خودمو از همه پایین تر میبینم غرورری ک سرتا سر وجودم بود له شد غرور بیخود اینا صفاتیه ک نمیتونی براحتی دور کنی مراقبه کردم فقط نگرانیم اطرفیان هست

ببخشید پیج دارن 

همه جا هست ولی من تو نت سرچ میکنم الان حتی جلسات منبری دانشگاهی رو دارم ادامه میدم می‌دونی مو ب مو همه‌ی عالم رو برات روشن می‌کنه امروزی حرف میزنه  ب دلت میچسبه خیلی سوال داشتم بی جواب همه رو با شنیدن گرفتم از مرگ ترس داشتم نمی‌ترسم مشتاقم خدا رو فهمیدم  قرانی ک سال تا سال خاک میخورد الان شده همه کس و کارم من این نبودم خیلی اشتباه داشتم و نمیدونستم