2777
2789
عنوان

دلم کبابه برای

610 بازدید | 5 پست

جواد ک باپای خودش اومد شیمی درمانی بشه ولی اونقد سرطانش پیشرفت کزده بود ک هیچ کاری نمیشد براش کرد

جلوچشم خودم فشارش افتاد بی حال شد و به شب نکشیده تموم کرد

دلم کبابه برای مهرناز ک امشب هرچقد بهش مورفین میزنیم ازدرد هی میشینه هی درازمیکشه سرشو فشارمیده به میله هاهذیون میگه

بع باباش میکه بغلم کن 

باباش بابای طفلک ترازخودش ک زیرچشماش اندازع دوبند انگشت از غصه گودافتاده

عکس دخترشو اورد قبل شیمی درمانی وریختن موهاش

گف ببینش این دخترمنه بیین شکل ماهه

کفتم الانم قشنکه چشماش قشنگه

مهرنازی ک هم خجالت میکشید هم عصبانی ازکارپدرش هی به باباش اعتراض میکرد ک نکن نکن عصبامی میشم

خدایا امشب هم خستم هم ناراحت

دلم واقعا کرفته

باباش میگف فقط تودوماه این بلاسرمون اومد

بچه هاقدر سلامتیتونوبدین انقدحرص چیزای الکی نخورین

خدا شفاشون بده حالم بهم ریخت واقعا

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش میشد که یه دارو برا سرطان بتونن بسازن😔😔😔😔😔😔

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

الهی عزیزم از عصری تا الان اون کاربر که میگفتن درگیر کارای برادشوهرش که سرطان داشت و بی مادر بود بخواطر پولش همه میخواستن نگهش دارن ....😔خدایا شکرت قربون حکمتت برم اخه این مریضی کوفتی چیه بیرون از ظهر که شنیدم همش دنبال تاپیکاشم نگا میکنم و غصه میخورم دلم کبابه برا این بچه ۱۵ ساله که از بدو تولد بدون  مادربزرگ شده و مریضه😭😭😭😭خواهش میکنم براش دعا کنید خوب بشه❤