2777
2789
عنوان

کنکوریاا

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم همچنین خودت ایشالا.. خیلیم خوب زیاد میخونی؟؟تست زیاد میزنی؟؟

هشت ساعت و اینا گاهی هم تا ده ساعت میره تستم کم و زیاد میشه اما میانگینش هشتاد تاست در ر

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
بچه ها من بعد چند سال میخوام دوباره کنکور بدم میشه یکی راهنمایی کنه ثبت نام کنکور تیر ماه کی هستش؟ و ...

تاثیر معدل داریم امسال40درصد ثبت نام تیر هم فک کنم تو بهمن یا اسفند هست و اینکه بله دو بار در یه سال برگزار میشه.. چن سالته؟؟چی میخای بدی؟؟

تاثیر معدل داریم امسال40درصد ثبت نام تیر هم فک کنم تو بهمن یا اسفند هست و اینکه بله دو بار در یه سال ...

بیست و هفت سالمه 

کنکور زبان 

تاریخ دقیقی اطلاع داری؟ از چندم شروع میشه برای ثبت نام؟

چایی نباتم متخصص یاوه گویی 😐👌🏻☕
به نام خدا  استارت از بهمن, اما هدف اصلی برا سال بعد دوازدهم تجربی هستم,

حیفه تو ک میخونی جدی بخون واسه امسال خیلیا بودن از فروردین ام شروع کردن رتبشون  خوب شده . در کل موفق باشی

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
بیست و هفت سالمه  کنکور زبان  تاریخ دقیقی اطلاع داری؟ از چندم شروع میشه برای ثبت نام؟

عزیزم بزنی تو اینترنت یا بری تو خود سایت سنجش میزنه حالا اگه میخای ایدی تلگرام یا روبیکا هر چی داری بده من خبرت بدم

ای جان چخوب عالیه همینطوری پیش بری قطعا رتبه برتر میشی 

قربونت بشم انشالله خودتم ب هدفت میرسی امسال ‌. ❤