2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ممنونم از همه🥺❤

راستش من ی دبیری دارم ۲۱ سالشه من ازش خوشم اومده و محبور شدم ک بهش این حسمو بگم،خاهش میکنم سرزنشم نکنید و نگید ک اشتباه کردم بهش حسمو گفتم چون میدونم کارم خوب نبوده.

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
ممنونم از همه🥺❤ راستش من ی دبیری دارم ۲۱ سالشه من ازش خوشم اومده و محبور شدم ک بهش این حسمو بگم،خا ...

🤦‍♀️

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

متاسفانه اون قبول نکرد و ازم کلی معذرت خاهی کرد گفت شما خیلی دختر خوبی هستید ولی اگر مدیر مدرسه بفهمه هم شما اخراج میشد و هم من.

منم قبول کردم ولی هر لحظه ب فکرشم از اون قضیه ب بعد وقتی دیدمش اصلا طرز نگاهاش رفتاراش خیلی باهام صمیمی تر شده من هندزم بهش علاقه دارم

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛