2777
2789
عنوان

از وقتی عروسی کردم.... بیاین ی لحظه

757 بازدید | 32 پست

از وقتی عروسی کردیم اخلاق شوهرم ازین رو ب اون رو شده.انقد تو خونه ب خودم میرسم همش سعی میکنم تمیز و خوشبو باشم. تو رابطه هیچی براش کم. نمیزارم اما اون اصلا بهم توجه نمیکنه😔😔😔نامزد بودیم عین پروانه دورم میچرخید حالا ک سختی هامون تموم شده بهم کم محلی میکنه.بدم میاد ازززش. تازه امشبم شامو خورد رفت عین ببخشید گاو توی اتاق پتو کشید رو سرش خوابید. خیلی نامرده😔😔😭😭

ما هم از این گاوا داریم قصه نخور

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه

شاید بیرون از خونه اتفاقی افتاده ک ناراحتش کرده

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

خیلی نی نی به لالاش نذار فکر میکنه چه خبره نه شور شور نه بی نمک مردا خیلی بچسبی بهشون مغرور میشن

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

یه مدت عادی باش

فک میکنم خفه ش کردی

تازه بی محلش بکنی بهتره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا