2777
2789
عنوان

زندگیم خراب شد😔

3158 بازدید | 121 پست

سلام ۸ماه رفیق بودیمو ۲ماه و خورده ای هستش که نامزد کردیم 

به سختی چون خانوادم راضی نمیشدن و خانواده اونم دیگه خسته شده بودن خلاصه به زور راضی کردیم خانواده هارو 

مراسم یلدا با مادرشوهرم یکم حرفم شد سر اینکه پسرعموی مادر شوهرم فوت کردش و مادرشوهرم ظهر یلدامو آورد و نزاشت نامزدم از اداره برگرده تا چندتا عکس باهم بندازیم بعد اونم با نامزدم سر همین قضیه دعوای شدیدی کردم و خیلی بد رفتار کردم 

شب یلدا دلم نیومد قهر بمونیم شیرینی خریدم رفتم خونشون و مامانش و باباش خیلی بهم بی احترامی کردن و هرچی از دهنشون در میومد گفتن و نامزدم هیچی نگف بهشون منم با گریه از تونشون زدم بیرون (البته ناگفته نماند مادر شوهر سر اینکه النگو خریده بودم خیلی ناراحت شده بود جون میگف یا لباس اینا بخر یا النگو منم هردورو خریدم و روزی که قرار بود یلدا بیارن النگورو دید و خیلی عصبانی شد منم گفتم بزار یلدا تموم بشه ببین چه بلایی سرت میارم )

منم خیلی بد حرف زدم هم با نامزدم هم با مامانش سرش داد زدم و ...

الانم یک هفتس که کلا حرف نمیزنیم نه اون زنگ میزنا نه من بابامم رف بد وکیل حرف زد و خانوادمم میگن خیلی بی عرضس نامزدم و... و میگن دیگه حق ندارم اسمشم بیارم و باید همه چیز تموم بشه🥺

چیکار کنم؟

برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اصلا زندگی نبوده که خراب بشه 

بهم بزن بابا 

یک نصیحت هیچ وقت وقتی خانوادهعا راضی نیست اجبار نکنن که پس فردا پشیمون میشی

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

حس نمیکنی خونوادتون خیلی تند رفتن مخصوصا خونواده ی شما بابات رفته باوکیل صحبت کرده وقتی میدونه ک تقصیر دخترشه؟ 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
آره واقعا نامزدت بی عرضه است 

چه بی عرضه ای؟به خانوادش توهین کرده

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

چرا رفتی منت کشی خودتو کوچیک کردی 

یا دعوا نکن یا اگه کردی سر موضع خودت بمون 

هرچند ک اصلا حق با تو نبوده ولی اینهمه منت کشی کردن خرابت کرده بعدا بایه زنگ درستش میکردی 

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔

عقدم کردین؟ والا خوب با اینکه عزا دار بودن واست هدیه یلدا آوردن😐 حالا اگه من بودم هیچی نمیاوردن میگفتن ما عزا داریم..

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤