2777
2789
عنوان

خداییش پشماممم…

493 بازدید | 50 پست

من یه کمکی دارم میاد خونمون تو مار های خونه بهم کمک میکنه،چند روز پیش دیدم تو آسموناس گفتم چی شده اینقد خوشحالی گف دخترمو عروس کردم،حالا خودش ۲۸/۲۹سالشه دخترش۱۲/۵،دخترش الان باید کلاس شیشم باشه کلاس دومه چرا؟چون کلاس اول۴بار تجدید آورد،دو سال هم بیکار بود 😂 من چون تو رودهن زندگی میکنم کمکی تو بومهن زندگی میکنه بعد امسال دخترشو به زوور یه مدرسه قبول کرد که بره کلاس دوم بشینه بعد۲ماه خواستگار براش اومد😂خواستگار پسر عمشه و۱۷سالشه هیچی دیگه این رفتن شمال(فک و فامیلاشون شمالن)دختر درسشو ول کرد رف شمال بعد بعله برون و این داستانا،مادر و دختر اومدن اینجا که برن حلقه و لباس بخرن خریدن رفتن شمال بعد چون دختر سنش کم بود نمی شد عقدش کرد،صیغه کردنش.بعد من به کمکیمون گفتم زود نبود برای ازدواج؟؟گفت نمیخواستیم فرصت و فردشو از دست بدیم چون از این پسرا دیگه نیس😂😂

دختر رو فرستاد شمال اونم تنها که بره پیش عمه و پسر عمش.بهش گفتم یکم زود نیس که وارد را…بشه؟گفت مهم نیس باید همه چیو بفهمه تازه خودشو کلی ذوق برای….داره و می‌خواد بفهمه همه چیو منم بیشتر چیزارو بهش گفتم که وقتی رفت همه چیزو بدونه و بلد باشه و جلو پسر عمش ضایع نشه،،دیگه رفتن شمال و دختر صیغه شد و رفت پیش عمه و پسر عمه کمکیمونم برگشت بومهن و خوشحال بود برای عروس شدن دخترش 

منم تو این وضع گفتم دخالت نکنم خیلی بهتره

حالا کلا حس و نظرتون ؟؟ 

دوستان کاربری دست دونفر هست به خاطر همین موضوع تاپیک ها ممکنه کاملا با هم متفاوت باشه

چی بگم والا 

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حماقت کرده😐 

همون tani_hatami.  بدون یه لیستی دارم،نمیکنم ریسکی کاری،به موقعش بخشنده ام…. به موقعش عصای موسی ام،به موقعش حرفامم دوستانن،به موقعش اخلاق لوس دارم،ولی اصلا احساسی نیستم…..منننن همیشه بوی خون دوست دارم💎 ادم بدای داستان همه الگومن….05:05🔒

فقط بگو عروس چی پوشیده بود تو بعله برون؟؟؟؟؟؟؟؟عکساشو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......