من عروس هلندیم ک چهار ساله دارمش موقع سرماخوردگی تو آبش دو سه قطره سرکه سیب میریزم فقط برای ی روز ،سریع خوب میشه نمیدونم برا عروس شما ک سرلاکیه میشه داد یا نه بپرسید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام وقتتون بخیر باشه ببخشید ازتون سوالی داشتم در رابطه با عروس هلندی من فوبیای پرنده دارم به ن ...
نه عزیزم اصلا پرنده خشنی نیست ب شدتتتت احساسیه.اگه باهاش خوب رفتار کنی خیلی وابستت میشه و توهم وابستش میشی.از من میشنوی عروس سرلاکی نخر یکی بخر ک نهایت سه ماهش باشه ک راحت باشی.بله حرف میزنه ولی خیلی باید باهاش تمرین کنی در کل پرنده باهوشیه
سرلاک تا نهایت دوماهگی میخوره ب مغازه دار بگی خودش بهت میده.سرلاک نخوره اولاش نرمه خوره مثلا سفیده تخم مرغ ابپز و سیب و موز و تخم ارزن و کتان و... .مهمونم ک میاد خونمون سعی میکنیم زیاد نیاریمش بیرون از قفس چون یکم اذیت میشن غریبه میبینن ولی اصلا خشونت نشون نمیده ولی شاید جوری ک با خودتون رفتار میکنه با اون رفتار نکنه.در قفسم بعله بزرگ ک میشه بلد میشه باز کنه ولی میتونی با سوزن قفلی یا سیم ببندیش
الان اصلا اذیتتون نمیکنه؟؟ ببخشید این سوال رو میپرسم،برای دستشوییش چیکار میکنید! ترسناک نیست؟
چرا عزیزم یکم اذیت میشیم اینم بخاطر سرلاکشه ماهم دفعه اولمونه ک خریدیم ولی خیلی مطالعه داشتم راجبش.دستشوییشم چون ی حیوان راست روده اس مثل بقیه حیوانات نمیتونه نگه داره تا ب جای مورد نظرش بره ولی ما با اینکه یک هفته اس اوردیمش زیاد روی خودمون کارشو انجام نمیده وقتی میزاریمش سرجاش ول میکنه.هرجور عادتش بدی همونجوری بار میاد.اصلا اذیت نمیکنه اما اگ ادم حساسی هستین نخرین چون اون بهتون عادت میکنه و اگ بعد ی مدت بخاید بفروشین اذیت میشه با صاحب جدیدش.بازم بستگی بخودتون داره