2777
2789
عنوان

پسر یکسالو نیمه

210 بازدید | 31 پست

پسرم یکسال و نیمشه جدیدا پدرشوهرم هروقت خانوادمم هستن ب پسرم میگه پسر تو ۳_۴سالت‌بشه میبرمت ی شب خونمون‌نگهت میدارم تا سیر بشم از دیدنت و ازاین چرت و پرتا

قبلا خیلی بیشتر میگفت منم هربار میزدم‌تو ذوقش میگفتم اگر میتونید ببریدش منم میام و ب هرحال ی جوری ردش میکردم ازاینکه حتی حرفشم‌بزنه واقعا خوشم‌نمیاد چون نحوه تربیت اونا بامن‌فرق میکنه من‌بی حیایی حتی درمورد پسرو دوست ندارم اما اونا خیلی تو قید و بند این چیزا نیستن و خیلی موارد دیگه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته پدر بزرگشه و دوستش داره. اما واقعا خوشم نمی یاد اتقدر سر به سر مادر میذارن.‌مادر رو نگران میکن ...

امیدوارم ک هرکسی با دیگران اینکارو میکنه خداسردخترش بیاره🤲

البته پدر بزرگشه و دوستش داره. اما واقعا خوشم نمی یاد اتقدر سر به سر مادر میذارن.‌مادر رو نگران میکن ...

این کوچیکترین کاریه ک اینا سر بچم باهام دارن انجام میدن.کاری‌کردن ک خونمو ازشون دور کنم بیام نزدیک بابام اینا هرچند خونه خودشونه اما کارایی ک‌کردن واقعا قابل بخشش نبوده و نیست

حالا با ی شب موندن اونجا تو تربیت بچه تاثیری نمیزاره خانواده رو از بچه زده نکنید ی شب بره اونجا ببین ...

چ خانواده ای...اگر خوب بودن ک میتونستن بچه های خودشونو خوب تربیت کنن.دوست ندارم بچم نسبت ب اقوام درجه یکش بدبین و حساس بشه اما حس خوبی ب این حرف ندارم و نمیدونم وقتی بچم‌بزرگ شد چطوری بهش بگم و بفهمونم

این کوچیکترین کاریه ک اینا سر بچم باهام دارن انجام میدن.کاری‌کردن ک خونمو ازشون دور کنم بیام نزدیک ب ...

به مادر و احساسش احترام نمیذارن. تقصیر مادر خانواده است. اونکه باید درک کنه و نذاره. باید بگه شوخی نکنید. البته حرف بدی تیست ها، بچه ام نمیره مطمعن باش. اما ترسوندن مامانش واقعا زشت و اشتباهه