2777
2789
عنوان

چرا باید به یه مادر اینو بگن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 121 پست
خوشحالم که یک مادر آگاه هستی و برای ارتقا و  رشد خودت بچه دار شدی و قطعا با این تفکر بچه های مو ...

حظ بردم از پیام تون

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه انقدر خشونت لازم نیست. کافیه مثل خودش حرف بزنیم.،شما خیلی خشنید🤣🤣🤣

😂😂😂هنو نامزده خو چی بگیم مث خودش

مثلا بگیم برروو بااابااااا توهنوو نوعع ساختن بچه رم انجام ندادی راجب تولدش نظر میدی برو بزا باد بیاد ببباببباا

آدمی آه است و دَم
اینا ازون نوع نسل جدید جوگیرن که حرفای خاصی میزنن و فکر میکنن خیلی فکرشون بازه و ذهنشون روشنه درصورت ...

اقا چه کار نسل جدید دارید😂😂منم جدیدم بخدا دهه هشتادیم ولی قرار پنجتا بزام

آدمی آه است و دَم
منم میگم تا جامعه ما نباید آورد ولی نسخه برای کسی نمی پیچم حالا برای یه دونه دختر خودمم ناراحتم وخود ...

اگر فرزند دوم شما همونی باشه که آینده جامعه ما رو نجات بده چی )؟

موافقم چون خیلی خرفاش کلیشه های بدون فلسفه ای پشت ش هست که انگار فقط داره از رو میخونه

ازین آدما زیادن تو نسل جدید که هیچی از خودشون ندارن همش کپی شده حرفای چپولانه غیر واقع گرایانه است منکه هیچ وقت جدیشون نمیگیرم اونا تو فانتزی زندگی میکنن زندگی واقعی همینه که دور برمون میبینیم ادمایی که دارن تلاش میکنن که بچه دار بشن پدرو مادرایی که برای بچه هاشون دارن تلاش میکنن و از کنار هم بودن لذت میبرن این وسط استثنایاتی هم وجود داره که قابل بحث نیست من خودم یدونه دارم و بچه دیگه نمیخوام ولی به بقیه هم کار ندارم به من چه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
هزاران درود بر شما عمرت دراز باد ... من هم میگم این چرخ گیتی تضمینی نکرده که من درست بگم ... شاید ...

زنده باشی الهی عزیزم. درسته آدم از فرداش خبر نداره. تلاشش رو‌میکنه در حد بندگی خودش بقیه اش با خدا . اما نباید فراموش کرد همه کاره خداست . این چیزی که الان دست ماست امانته خدا اراده کنه به کمتر از چشم به هم زدنی میگیره از بنده پس مغرور شدن به چیزی که معلوم نیست چی میشه اشتباه محضه. امید همه به خداست اینکه آدم بشینه و ناامید از فردا باشه مطمئناً فردای خوبی هم در انتظارش نیست . بقول معروف از تو حرکت از خدا برکت . الهی خدا بچه هاتون و حفظ کنه براتون عزیزم 💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اقا چه کار نسل جدید دارید😂😂منم جدیدم بخدا دهه هشتادیم ولی قرار پنجتا بزام

نگفتم‌همه نسل جدید ولی باید قبول کنیم این فانتزی ها بیشتر واسه نسل جدیده به قول خارجیا نسل زِد حتی اونجا هم کارای عجیبی میکنن صدای همه رو دراوردن😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه من توهین نکردم که یکی ببین موقعیت مالی نداره یه دونه بچه میاره ولی باعشق پرورشش میده یا... ولی ی ...

درست میگی متوجه شدم ...

نه من بر سر عقیده م هستم

واقعا حرف جاری عقایدمو زیر سوال نمی بره

ولی ازینکه مورد هجمه ش باشم حال بدی میشم همین

نگفتم‌همه نسل جدید ولی باید قبول کنیم این فانتزی ها بیشتر واسه نسل جدیده به قول خارجیا نسل زِد حتی ا ...

😂😂😂😂اقا این فانتزیا ۸۴ به بعد پا ما نوشته میشه

یه راه داره بخدا گوشیو بگیرن کتاب دست بچه ها بدن معجزس

😂😂قبول دارم ولی خو یوخدچی حق بدین بهمون گنا داریم

آدمی آه است و دَم
درست میگی متوجه شدم ... نه من بر سر عقیده م هستم واقعا حرف جاری عقایدمو زیر سوال نمی بره ولی ازین ...

بهتتتترین کار تو بحثای به در میگم دیوار بشنوه دست پیش گرفتنه 

دست پیش بگیر قبل اینکه اون بگه شما بگو اننقد بگو تا خسته بشه

آدمی آه است و دَم