2410
2396
عنوان

چرا باید به یه مادر اینو بگن؟

1351 بازدید | 121 پست

من یک مادرم

دوتا فرشته دارم

از وقتی مادر شدم خیلی به آگاهی م اضافه شده ... کم و کاستی هامو در آینه ی بچه هام دیدم و من کنارشون در حال بزرگ شدنم ....

اینو یه موهبت میدونم که میتونم از بچه هام یاد بگیرم و بزرگ بشم ....

اما

نگرانی ها و دغدغه هایی هم قطعااااااا دارم

از هوای آلوده و از فساد اخلاقی تو دنیا و از شیوع اعتیاد به مواد مخدر و از انحطاط اخلاقی فراگیر و گرانی و کمبود منابع و ......

اینها رو میدونم و نگرانشم ...

اما چرا جاری من هربار منو میبینه باید بگه آدم عاقل در این زمانه بچه دار نمیشه؟؟؟؟؟

من کاری به درست و غلطی حرفش ندارم خواهشا سر حرفش دعوا نکنید... فقط بگید آیا گفتن این حرف به یک مادر کار قشنگیه؟؟؟؟؟؟

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

نه کار قشنگی نیست

❤️ مامی بهار و بهراد ❤️ بهار دختر بهار  ❤️ هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد 🌱من قهرمان زندگی بچه هام هستم 😍 درخواست دوستی از طرف آقایون، افراد ناشناس و تازه وارد قبول نمیکنم✌️

نه نیست

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

این دفعه گفت بگو آدم عاقل اول حرف رو تو دهنش مزه میکنه بعد بلغور میکنه بیرون 

خجالت چیو داری وقتی یکی بهت بی احترامی میکنه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
2456

از حسودی هست خواهر من

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد

این که خوبه، جاریم به من گفت با چه امیدی دوباره باردار شدی

قلبم شکست

چون وضع مالیش ن از ما خیلی بهتره 

البته ما خونه و ماشین داریم، اونا بالای شهر ترن

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه خیلی کارش زشته

معمولا یه عده میگن همدیگر رو قصاوت نکنیم و ... ولی خودشون بدتر از همه قضاوت میکنن و به همه چیز بقیه گیر میدن و مخالفت می‌کنند 

اصلا به اون چه که تو چند تا بچه داری یا دوست داری بعدا بیاری و..‌.

💚 #یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ب نظر من اگه بیشتر از یه بار اینو گفته احتمالا راجع ب بچه دار نشدنش زیاد نظر دادن و روحش آسیب دیده و میخواد اینجوری خودشو محق نشون بده ...البته ک کارش پر از عقده اس و به این توجه نمیکنه ک چرا ب یه نفر دیگه زخم زبون میزنه 

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
2451