2777
2789
عنوان

بهترین ویژگیتون🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 202 پست
اراده بسیار قوی و سر سختم و روحیه همیشه شادم 

چجوری روحیه همیشه شاد داری؟بالاخره زندگی پر از مشکل و سختیه.مگه میشه؟

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹
چجوری روحیه همیشه شاد داری؟بالاخره زندگی پر از مشکل و سختیه.مگه میشه؟

باور کن نمیدونم.  اگر از سختیام از بچگی بگم شاخ در میاری ولی همیشه امید وار بودم همسشه ی اتفاق بد میفتاد ب جا حسرت و ناراحتی ی تصمیم جدید برا زندگی و حال خوبم پشبندش میگرفتم و سرگرم اون میشدم قبلی کلا یادم میرفت   خدا را شکر یکی دو ساله زندگیم خیلی بهتره مشکلات انچنانی ندارم اما تو رفاه کانل هم نیستم ولی ب امید روزی ک تلاش کنم و با پول ب رفا مالی هم برسم از الان حالم خوبه

تو رو جون بچتون گزارش نزنین . امیدوارم همیشه احساس خوشبختی کنید . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا من عاشقت شدم.چقدر خاص هستی

😂 😂 😂 سرچ کن تیپ ENTP رو.... 

من 70 تا سوال جواب دادم،، از روجوابام این تیپ شخصیتی اومد... اما باید صادقانه جواب بدی.....

واقعا جوری که هستی و فکرمیکنی باشه

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
باور کن نمیدونم.  اگر از سختیام از بچگی بگم شاخ در میاری ولی همیشه امید وار بودم همسشه ی اتفاق ...

عزیزم ان شااله حال دلت همیشه خوب باشه.غم وغصه ومشکلات ازت دورباشه.من روحیه قوی ندارم.سریع با مشکلات کم میارم.نمونه اش همین امشب ساعت ۹شب می‌خواستیم بیرون بریم،رفتیم پارکینگ دیدیم شیشه عقب ماشین شکسته.درحالیه جندساعت قبلش که همسرم باهاش اومده بود خونه سالم بود.اصلا انقدر رفتم تو لک و ناراحت شدم.سریع انرژیم افتاد.درحالیکه باید با خودم میگفتم قضاوبلاست.خداروشکر که به مال خورده.متوجه منظورم میشی؟میگم شاید ایمانم ضعیفه

🤣😂چه بد ک هیچ ویژگی خوبی از خودم ب ذهنم نمیرسه لعنتی

بابا خوب فکر کن.منتظرما😆😆😆یه دونه هم بگی قبوله

😂 😂 😂 سرچ کن تیپ ENTP رو....  من 70 تا سوال جواب دادم،، از روجوابام این تیپ شخصیتی اومد. ...

من چجوری بفهمم تیپ شخصیتیم چیه؟کدوم سایت برم ؟پرسشنامه اش و پرکنم؟!

خب اینکه ندارمم توی نگفتنش بی تاثیر نیست😂😂😂

داری.مگه میشه نداشته باشی؟شکسته نفسی نکن.رو کن ویژگیهای مثبتتو

عزیزم ان شااله حال دلت همیشه خوب باشه.غم وغصه ومشکلات ازت دورباشه.من روحیه قوی ندارم.سریع با مشکلات ...

اره من ذاتا اینطوریم مثلا من تو این شرایط بودم ی چند دقیقه میخورد تو ذوقما ولی یهو میگفتم خوببب بریم ی فیلم طنز ببینیم با شوهرم برا امسب 

تو رو جون بچتون گزارش نزنین . امیدوارم همیشه احساس خوشبختی کنید . 
بابا خوب فکر کن.منتظرما😆😆😆یه دونه هم بگی قبوله

حالا ک خوب فکر کردم 

خیلییییی مهربونم زود دلم میسوزه ب طرف مقابلم یراش هرکار درتوانم باشه انجام میدم و از همین اخلاقم خیلی ضربه خوردم 🥲

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
اره من ذاتا اینطوریم مثلا من تو این شرایط بودم ی چند دقیقه میخورد تو ذوقما ولی یهو میگفتم خوببب بریم ...

میدونی من برعکس.همیشه یکی دوساعت بعد یه اتفاق پی به عمقش میبرم🤣🤣🤣من اون لحظه با تعجب به شیشه نگاه کردم،به همسرم گفتم ناراحت نشو ،باید صدقه بدیم ،قضاوبلابوده و این حرفا....بعد یه ساعت رفتم تو فاز ناراحتی..باخودم میگفتم چرا باید این اتفاق بیفته.خودبخود شیشه ماشین بیاد پایین ☹️☹️☹️

حالا ک خوب فکر کردم  خیلییییی مهربونم زود دلم میسوزه ب طرف مقابلم یراش هرکار درتوانم باشه انجا ...

دیدی حالا....بیشتر که فکر کنی ،میای اینجا طومار می‌نویسی🤭🤭🤭ولی واقعا سعی کن به خاطر خودت این اخلاقتو بزاری کنار.به هر کس به اندازه لیاقتش محبت کن.جون همون‌طور که گفتی درنهایت این تویی که آسیب میبینی.چون خیلی وقتا انسانهای قدر شناس سر راه آدم قرار نمیگیرند متاسفانه