2777
2789
عنوان

بهترین ویژگیتون🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 202 پست
بشدت سرزبون دارم و با معرفتم و بشددددت مهمون نوازم بابتشون خدارو شاکرم

همه ویژگیهایی که گفتی عالیه.منم دوس دارم سر زبون دار باشم

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ENTP یعنی چی گلم ؟بیشتر توضیح میدی؟روانشناسی خودت؟

تیپ شخصیتی هست.... 

بستگی به رنگ چشمام داره... 

رنگ چشمم میشی هست 

این رنگ چشم خاص باعث شده شخصیتم خاص باشه

مثلا توی جمعی ام،، تایپ بخوان بلدم، اشپزی بخوان،، 

بلدم،،اطلاعات عمومی خیلی بالایی دارم اما همجا حرف نمیزنم و جاش باشه توضیح که میدم همه متعجب میشن،،، مث همینجا که خیلیا با راهنمایی هام فک میکنن مشاوره هستم...دایرکتمو ببینی تعجب میکنی،، کامنتای مثبتی که برام میزارن توتاپیک بچه ها،،،ظاهرأ همجا مو باز و بولیزشلوارم جلو همه همکارانم،، اما،، چهره معصوم و ساده ای دارم،، با اینکه شدیدا مخالف حجابم اما حجب وحیا برام شرطه و ازنظر فکری خیلی خیلی مذهبی هستم

روح معنوی دارم،،برای کوچکترین چیزا خداروشکر میکنم،، حس ششم قوی دارم،، که توتیپ شخصیتیم زده حالا درسته که اینجا ازش سواستفاده میکنن اما من نمیتونم به کسی دروغ بگم و واقعا درمواقعی که الزامیه کارمیکنه نه رنگ لباس طرف مقابل،، درجاهایی که هوش زیادی لازمه مث دنیای موسیقی که کارمه... به زیباییم نیس برای انرژی مثبتی که  تو حرفام حس هرجا میرم همه جذبم میشن.. 

بارها توجمعی برای اولین بارحضور داشتم و گفتن چقد ارامش میگیرم ازت... حتی از وقتی راهنمایی میدم هم دوستان میگن باحرفات ارامش میگیریم و این اصلا اتفاقی نبست.. بدلیل تیپ شخصیتی که دارم 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
شغلت چیه گلم؟پرستاری؟چون گفتی احساسی گفتم شاید تو کادر درمان باشی

امضام رو کامل بخونی متوجه میشی عزیزم 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
بگو ریا نمیشه بابا🤣🤣🤣

خب اینکه ندارمم توی نگفتنش بی تاثیر نیست😂😂😂

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
تیپ شخصیتی هست....  بستگی به رنگ چشمام داره...  رنگ چشمم میشی هست  این رنگ چشم خاص ...

بابا من عاشقت شدم.چقدر خاص هستی

اینکه با تنهایی خودم خیلی وقتا حال میکنم این بنظرم خوبه چون ضعیفم نمیکنه البته یکم حوصله جمع و مهمو ...

مهم اینه که خودت حال می‌کنی با ویژگیت