2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

911 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ی سوال داشتم

من بعد از رابطه با همسرم که مشکوک شدیم بلافاصله قرص اورژانسی خوردم فردا ظهر هم خوردم اما چند ساعت لک دیدم و شبش پریود شدم یعنی حامله نمیشم؟ چون میگن اسپرم ۵ روز تو بدن میتونه زنده بمونه و اگر تخمک گذاری باشه حامله میشی و از ی طرفم قرص تخمک گذاری عقب میندازه چند روز ولی من بلافاصله پری شدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه توروخدا باور نکن تقلبی شدن اورژانسی ها فقط جلوگیری بکن....من الان 15روزه خودم سقط کردم ناخواسته بود بچه سوومم میشد...من همون شب که فرداش پریود میشدم چند قطره ریخت همون شب دوتا اورژانسی خوردم شوهرمم گفت با چند قطره حامله نمیشی فرداشم که موعدتع...ولی من حامله شدم جنین کوچک بود سقط کردم با هزار بدبختی گول نخور

نه توروخدا باور نکن تقلبی شدن اورژانسی ها فقط جلوگیری بکن....من الان 15روزه خودم سقط کردم ناخواسته ب ...

ببین خو وقتی پری میشه دیواره رحم خراب میشه و خارج میشه چجوری باردار بشه اخه

منم ماه پیش اورژانشگسی خوردم پریودم شدم

این ماه از سر اجبار بازم خوردم ولی ۱۰روز شد پریود نشدم فقط لکه بینی دارم

نکنه حامله بشم

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

عزیزم اینجا دیدم همه جوابتو دادن. دیگه معمولا وقتی پریود میشی خطر بارداری رفع میشه. 

حالا من یه سوالی داشتم ازت. شوهر شما عروسیتون رقصید آخر یا نه؟ منم الان همین مشکلو دارم، انقد غصه میخورم🥺🥺🥺😭

حَسبی الله💫🍃