2777
2789
عنوان

جهیزیه جهیزیه

1266 بازدید | 9 پست

بچه ها ایده های قشنگ میدین؟  هرچی ب ذهنتون میاد؟  مثلا خوراکی هارو تو چی تزیین کنیم روز جهیزیه بردن؟  )(الان باز نگین مگه خوراکیم میدن؟😂)

یا مثلا لباسامو تو چی ببرم؟  یا لوازم ارایشی هارو؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی حوصله فک و فامیل داره روز جهیزیه بردن ولکن خودت تو هرچی بردی ببر بچین بقیه هم بعدا بیان برای دیدن ...

شبا همش میشینم فکر میکنم ب این چیزا خودمم حوصله ندارم در عمل. 

شبا همش میشینم فکر میکنم ب این چیزا خودمم حوصله ندارم در عمل. 

یعنی رسمتون هست باید دعوت کنید؟

اخه ماهم ۱۰  ۱۵ سال پیش این رسم رو داشتیم ولی الان نه خیلی هم خوب شده آدم خودش آروم اروم می چینه کسی هم دخالت نمی کنه خرج اضافی هم نمیشه به ۳۰  ۴۰ نفر شام بدیم

یعنی رسمتون هست باید دعوت کنید؟ اخه ماهم ۱۰  ۱۵ سال پیش این رسم رو داشتیم ولی الان نه خیلی هم ...

رسمه خانواده داماد با چند بزرگتر میان دنبال جهیزیه. 

میبرن خونه عروس و میرن(البته ان شالله برن نمونن خودمون بچینیم😂) بعد تا تموم شدمش خانواده داماد شام میپزن ک اونایی ک جهیزیه چیندن بیان بخورن. 

بعضیا علاوه بر این ی جهاز نشونم دارن ک کلا وقتی چیدن عصرانه مجلس میگیرن همه بیان ببینن ک من اینو اصلا نمیخام. همون شب عروسی هرکی خاست بیاد

❤️سلام بچه ها من کارای هنری انجام میدم انگشتر و دیوار کوب و عروسکهای کوچولو❤️

یه چند تا دیوار کوبامو گذاشتم تو تاپیکم بیاین ببینین لینکش هستhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/11421440/کیا-تولد-دعوتن-نمیدونن-کادو-چی-بدن

سلام عزیزم ما رسم جهیزیه بردن نداریم ولی میتونی بعد از اینکه وسایل چیدی یه دور همی عصرونه طور بگیری که هم خونتون ببینینن هم هر کی خواست کادو بیاره 

در مورد تزیینم خیلی وقته تزیین یخچجال و این چیزا از بین رفته جاش روی میزات گل طبیعی بخر بذار و توی سرویسا شمع بذار نه واسه اونا واسه ارامش و زیبایی خونه خودت 

لیست جهیزیه هم خیلی خلاصه و اقتصادی اینان مثلا قهوه ساز به کار من نمیاد و من نمیخرم 

یخچال ساید ترجیحا ایرانی مارک خوب 

تی وی 

لباس شویی 

سرویس مبل و ناهار خوری 

قالیچه واسه پذیرایی 

تخت و ایینه 

وسایل برقی اشپزخونه چیزایی که نیاز

لوازم اشپزخونه

دوستای گلم انقد درگیر جهیزیه شیک و کامل نباشید مثلا تو زندگی میتونید با هم ظرف شور بخرید واجب نیس یا چرخ گوشیتی که هیچ استفاده ای نمیشه اینو همیشه یادتون باشه که شما از هر جهیزیه ای با ارزش ترید