2777
2789
عنوان

سرويكس

204 بازدید | 20 پست

دوستان كسي تجربه ي سرويكس ٢٨ رو تو ٢٨ هفته داشته؟ من سركلاژم از ١٤ هفته

الان ٢٩ هفته هستم 

دو روز قبل آمپول تشكيل ريه زدم

از اول حاملگي هم بدليل سابقه ي يه سقط بخاطر باز شدن دهانه ي رحم تو ١٨ هفتگي تقريبا استراحت مطلق بودم.. در حد دستشويي و حمام و دكتر و سونو..

خيلي استرس زايمان زودرس رو دارم..

مم مثل شما بودم

سرویکس ۲۷

تو ۱۸ هفته

کلا استراحت مطلق بودم از اولش..سرکلاژ نبودم بین ۳۴ تا ۳۵ هفته کیسه ابم پاره شد

آمپول ریه زده بودم

خداروشکر مشکلی نبود

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خوبه که دختر. نگران نباش. 

من بارداریم 14 هفته که میخواستم سرکلاژ کنم 25 بود عددش. 

زیر 30 رو سرکلاژ میکنن دیگه. 

تامیتونی استراحت کن و فشار نیار به خودت هیچی نمیشه خیالت راحت. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تو بارداری قبلیم آخرین طول سرویکسم مربوط به آنومالی بود که ۳۸ بود بعدش چک نشدم تا هفته ۲۸ که کیسه آبم سوراخ شد و بعد یه هفته آب دور بچه یه سانت شد و زایمان کردم نمیدونم دلیلشو ولی دکتر گفت اگه نارسایی دهانه رحم داشتی بلافاصله زایمان میکردی نه بعد یه هفته، الانم باردارم دکتر گفتی سرویکست ۲۵ بشه سرکلاژ میشی فعلا که ۳۲ بود ولی استراحت مطلق نمیتونم بشم بچه کوچیک دارم

اميدوارم دعا كنيد.. خودم كه هيچي اطرافيانم خيلي اذيت شدن اين مدت..

ان شاء الله که سالم و سلامت میاد بغلت به وقتش اصلا عین خیالت نباشه دختر. 

منم این روزارو گذروندم. 

یادمه یه گروه سرکلاژی ها توی برنامه نی نی پلاس بودش اونجا خیلی خوب راهنمایی میکردن. توام نصبش کن. سوالی داشتی بپرس. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 
يعني ٢٨ هفته زايمان كرديد؟ همه چيه بچه اوكي بود؟

۲۹ هفته

تو اون یه هفته که بستری بودم آمپول ریه زدن، دنیا اومد ریه‌ش عفونت داشت کلا کیسه آب که سوراخ میشه احتمال عفونت میره بالا با این اینکه قویترین آنتی بیوتیک‌ها رو تزریق کردن بهم ولی خداروشکر خوب شد فقط پنجاه روز بستری شد و الانم سه سالشه خداروشکررر از همه نظر سالم و فوق‌العاده باهوش، تازه پرو بهم مامان نمیگه اسممو صدا می کنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز