zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 عنوان کادو تولد 44 بازدید | 3 پست برا تولدم چی بگم برام بخره شوهرم؟طلا نمی خره ....خودش میگه چی برات بگیرم لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام.. 1401/10/06 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 22470 پالتو یا مانتو شیک ،لوازم برقی خودم چایی ساز داشتم اشوهرم مدلی که قوری روش قرا میگیره واسم خرید فکر نمیکردم خوشحال بشم هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 پالتو یا مانتو شیک ،لوازم برقی خودم چایی ساز داشتم اشوهرم مدلی که قوری روش قرا میگیره وا ... مثلا بگم تابلو فرش بخره برام؟ لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 22470 مثلا بگم تابلو فرش بخره برام؟ اگه دوست داری اره خیلی هم خوبه اگه از اون مدل ادم ها هستی که دوست داریدوسیله شخصی و واسه خودتون باشه یهچیزی که نیاز دارید بگید بخرن هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر