2777
2789
عنوان

کاش مامانم هم منو دوست داشت

328 بازدید | 19 پست

خیلی مامان بدی هس همش آدمو مقایسه می‌کنه تو شهرمون یه دانشگاه آزاد هست بدون کنکور دانشجو می‌پذیره بعد یکی از دخترا اقوام رفته اون دانشگاه بهم میگه تو همونم قبول نشدی هر چی میگم والا اون بدون کنکور باورش نمیشه هر وقت یه دختر که می‌شناسه نامزدی میشه یا ازدواج می‌کنه میاد با من دعوا می‌کنه که تو ترشیده شدی خاک تو سرت ارزش دختر به شوهر کردنه شوهر کردن باعث افتخار خداشاهده میگه واقعا اینم مادر من دارم؟ چیکار کنم دلم گرفته بابام هم مرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بابات رو رحمت کنه

با مامانت هم راه بیا چاره ای نیست طرز فکرش قدیمی هست

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بنظرم مادرت درونش تلاطم هست و خودش ارامش نداره. این مشکل رو مادر منم داره و اولین نفر خودم تشخیص دادم…. فقط اینو بگم اگه مشکلش رو قبول کنی کمتر اذیت میشی در غیر اینصورت تمام انرژی منفیشو تا اخر عمر با خودت حمل میکنی و تاثیر بدی تو‌ایندت خواهد داشت

میتونی ببریش پیش روانشناس

عزیزِدل لایک  نکن
بهترین کار اینه از مادرت کم کم فاصله بگیری و جدا شی  چون با حرفاش بهت ضربه خواهد زد باهاش بشی ...

خیلی بهش گفتم که ناراحت میشم میگه حقیقت تلخ ارزش دختر به شوهر کردنه دختر هستی پسر که نیستی 

ناراحت نباش مامان منم همینطوریه دیگه باهاش قطع رابطه کردم خیلی بی رحمه الانم توی شهر غریب با پسرم تنهام دیگه خونه مادر هم ندارم برم دوروز حال و هوام عوض شه اونم با اون یکی دخترش خوشه هر هفته زنگ میزنه شام دعوتش میکنه دختری که به خونش تشنه اس 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
همه مامان ها اونجوری هستن زیاد به دل نگیر من مطمئنم که مادرت تو دوست داره مگه میشه دوست نداشته باشه

گلم حالا که میبینی شده من بابام مرده مامانم هم با حرفاش و رفتارش مشخص که از من بدش میاد تنها تر از هر کسی ام من😔

ناراحتم خسته شدم از کنایه هاش

ببین من مجرد بودم تا چاق میشدم میزد تو صورتش میکفت حامله نشده باشی!!!! مادرت اکه درمان نشه به این مرحله میرسه

اینجور ادما اول خودشونو شکنجه میکنن بعد بقیه رو اذیت

و درنهایت سرنوشت اطرافیان رو نابود میکنن

من داشتم به جنون میرسیدم خداروشکر دور شدم ازشون

عزیزِدل لایک  نکن