2789
عنوان

قهر خواهرم

512 بازدید | 14 پست

بچه ها خدایی حق با کیه؟ امروز ناهار ماکارونی داشتیم خونه ی مادرم اینا. شوهرم صبحانه دیر خورده بود و میل نداشت  گفت بعدازظهر میخورم واسم نگه دار سهمم. شب مادر شوهر خواهرم  عدس پلو نذری آورد خواهرم اینا خونه مامانم بودن خواهرم ب مامانم گفته ماکارونی و نگه دار شوهر من و بچه هام بخورن!مامانم ب کن گفت اشکان نمیخوره ماکارونی و بدم بچه ها شوهرم گفت گرم کن بیار سر سفره همه ی لقمه میخوریم آخه اونم خیلی عدس پلو دوست نداره. 

نسیه و قسطی حرف نزن

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعوای خواهرا سر شوهرا 

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

من ب مامانم گفتم گرم کن هر کی خواست بخوره ی لقمه ام اشکان بخوره خواهر و یهو بلند شد بچه های و کشید تو آشپزخونه عدس پلو داد دستشون گفت لب ب ماکارونی نمیزنید ها!!!!من گفتم خجالت بکش مگه چی گفتم بر خورد بهت اخم کرد ن محل من گذاشت ن مامانم. سفره انداختیم غذا رو آوردیم شوهرش رسید از هیچی ام خبر نداشت گفت من خونه مامانم خوردم سیرم  ماکارونی شوهرم اول واسه بچه های خواهرم کشید واسه خواهرمو کشید یکمم واسه خودش ریخت . خواهرم نخورد و اخم کرد نشست اونور. بچه های با ترس و لرز خوردن! آخرشم بدون خدافظی از من و مامانم رفت. الان چجوری رفتار کنم تقصیر من بوده واقعا؟؟!

[QUOTE=266042112]با خانواده خودت زندگی پیکنید؟[/QUOب خاطر شرایطم یکساله با خانواده ی من زندگی میکنیم

راستش بخوای من اولویت زندگیم همسرم

بعد خواهرم

قهر کرده.به وقتش هم آشتی میکنه

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند