2777
2789
عنوان

ازدواج

83 بازدید | 7 پست

کسی که دوسش دارم اومده خواستگاری گف مشروب میخترم ولی نمیخواستم بفهمی چون قرار نیست ادامه بدم و برام اصلا مساله مهمی نیست میدونم مفیدی و قول شرف میدم ترک کنم 

پرسیدم اخرین بار کی خوردی گف ابان

میتونم قمار کنم و حرفشو قبول کنم 

چی بگم 

من برام مهمه وبا آدم مشروب خور معاشرت و ازدواج نمیکنم 

حالا اینکه آیا سرقولش هست یا نه رو واقعا نمیشه تضمین کرد 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

سری ک درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن!

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس پسر منم می‌خورد 

الانم گاهی وقتا میخوره منم با همین اخلاقش قبولش کردم والان نامزدیم البته منکر این نمیشم که هیچ وقت زیاد از حد نمیخوره ویژگی های مثبتش آنقدری هست که اون یه مورد زیاد به چشم نمیاد  

چطوری مطمئن شم

اون دیگ به زیرکی خودت مربوط میشه ک چجوری امتحان کنی و مچشو بگیری 

ولی اینو بدون کسی ک یه کاری رو انجام بده خییییییییلی سخت میتونه عادتشو ترک کنه 

اصلا ممکنه الان بهت راس گفته باشه ولی دو روز دیگ ببینه هوس کنه دوباره بره بخورعه یا رفیقاش وسوسه کنن ک بخوره 

چون کسانی ک مشروب میخورن دور هم جمع میشن میخورن 

کسی تنها نمیخوره اونا ممکن زنگ بزنن دعوتش کنن مثلا اینم بگه زنم خوشش نمیاد اونا بگن چطور میخواد بفهمه یه بار رو بیا همه هستیم جات خالیه و .... اینم بره 

کسی ک کاری رو تاحالا نکرده نمیکنه چون تجربه نکرده و لذتش نرفته زیر زبونش ولی کسی ک یه لذتی رو چشیده هر آن ممکنه دوباره بره سراغش