2777
2789
عنوان

ازدواج

182 بازدید | 14 پست

کسی که دوسش دارم اومده خاستگاری  مشروب میخوره ولی وفتی من فهمیدم گف نمیخواستم بگم چون که ترک میخام کنم   یکم مقید نیست و قراره فردا باهاش صحبت کنم و بگم من اصول اعتقادی م باهات یکی نیست و اگه نمیتونی قبول کنی به سلامت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوره مطمئن باش بعدا میخوره توروخدا گول نخور که نمیخوره من این خریت رو کردم و بعدش گفت عمرا بذارم کنارر

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزیزم ردش کن

بسپر به خدا انشالله یه خوب و سر راهت میزاره

مردا سیگارو ترک نمیکنن این مشروب و ترک کنه

میدونی اینا که مشروب میخورن با دوستاشون میخورن و فامیلاشون

شما که نمیتونی کل اونا رو از زندگیت حذف کنی

آدمی که نجاست میخوره مورد اعتماد نیست

فردا روز هم توحال مستی بهت خیانت میکنه

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
اگ گف ترک کردم یا میکنم مطمعن باش دروغ میگه دیدم ک میگم

چرا به منم ی پسر میگفت میخورم ولی ی بار دیدمش بهش گفتم تو مشروب میخوری گفت حرف نزن من خیلی وقته ترکش کردم ☹️ من خیلی  پسره رو قبول داشتم یعنی دروغ گفته

خدایا شکرت🙏
چرا به منم ی پسر میگفت میخورم ولی ی بار دیدمش بهش گفتم تو مشروب میخوری گفت حرف نزن من خیلی وقته ترکش ...

عزمزمه ترک کردن خیلی سخته

خیلی سخت

من باشم باور نمیکنم

مگر اینکه یهو متحول شده باشه و مومن شده باشه.

میدونید تو مستی شهامت کاذب پیدا می‌کنند و اکثر اراذل که میخوان برن چاقوکشی مشروب میخورن تا شجاع بشن

میدونی فقط یکم مشروب شهوت و چقدر زیاد میکنه

کسی که این شهامت کاذب و این سرمستی و شادی کاذب و چشیده 

خیلی سخت میتونه ترک کنه

اگر ذره ای مقید هستید باور نکنید

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
عزمزمه ترک کردن خیلی سخته خیلی سخت من باشم باور نمیکنم مگر اینکه یهو متحول شده باشه و مومن شده با ...

والا چی بگم من دیگه با اون پسر ارتباطی ندارم  اخرین بار ک دیدمش سیگار هم میکشید در حاای ک قبلن نمیکشید تازه همیشه پیش رفیق مجردش بود و دلش میخواست خونه مجردی هم بگیره ..در حالی ک قسم میخورم چشم پاک ترین پسری بود ک تو عمرم دیدم .

من نمیدونستم به شهوت هم ربط داره فقط فکر میکردم سرخوش و بی خیالشون میکنه .

خدایا شکرت🙏
والا چی بگم من دیگه با اون پسر ارتباطی ندارم  اخرین بار ک دیدمش سیگار هم میکشید در حاای ک قبلن ...

عزیزم حتی رفاقت با کسی که مشروب میخوره میتونه برا شما خطراتی و داشته باشه

متوجه منظورم هستید دیگه. به خاطر زیاد شدت شهوت و ....

خدای نکرده اتفاقی میفته و پشیمونی به دنبال داره

شما از گفتار یک نفر به حالش پی نمی‌برید. از اعمال و نحوه کردارش به شخصیتش پی می‌برید. 

عزیزم شما با وقتی ما همسن و سال شما بودیم فرق دارید.شما کلی اطلاعات و کلی مطالب بلید. پس نباید بازیچه بشید.

عزیزم حتی رفاقت با کسی که مشروب میخوره میتونه برا شما خطراتی و داشته باشه متوجه منظورم هستید دیگه. ...

ن دیگه .من نمیبنمش اصلن.ممنونم از گفته هاتون و نگرانیتون دردمورده من . چشم حواسم رو جمع میکنم 

خدایا شکرت🙏
ن دیگه .من نمیبنمش اصلن.ممنونم از گفته هاتون و نگرانیتون دردمورده من . چشم حواسم رو جمع میکنم 

فدای چشمای قشنگت

چرا به منم ی پسر میگفت میخورم ولی ی بار دیدمش بهش گفتم تو مشروب میخوری گفت حرف نزن من خیلی وقته ترکش ...

اره شوهر دختر خالمم میگف چند نفر دیگم میشناختم قبل ازدواج گفتن ترک کردم ولی نکرده بودن ازدواج دوستی ساده نیس شوخی بردار نیس ریسک نکن