2777
2789
عنوان

شما همه مهمونی هارو میرید؟

188 بازدید | 12 پست

من کارمندم خانواده شوهرم همشون صبح تا شب تو خونه همش مهمونی میگیرن من واقعا نمیتونم برم همه مهمونیا خسته میشم همش باید از خونه مامانم وسیله جمع کنم بار ببرم خونه مادر شوهرم که میخابم بریم مهمونی همش باید برم نرمم خانوم ناراحت میشه من خستم خب وافعا نیاز به استراحت دارم بعد کارم چی کار کنم الانم خونه مامانمم همش باید از اینجا وسیله جمع کنم ببرم اونجا خسته شدم از این وضعیت🥲🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون از اول رفتی مجبوری کم کم کمش کن 

من اون موقع سر کار میرفتم همه رو مجبور میکردم با برنامه من باشن 

تازه حال هم نداشتم نمیرفتم 

همیشه اول خودتو در نظر بگیر مگه یه زن چه جونی داره هم سر کار هم مهمونی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شوهرم یا زنم ؟

خب نرو بگو خسته ای 

ن من متنفرم از جاهای شلوغ نمیرم مهمونی عروسی دورهمی عزاداری نمیرم 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

باید خودت مدیریت کنی. من که از اول کار خودمو میکردم. کم میرفتم. تازه اونم آخر هفته. وسط هفته اصلا سخت میشه. اگه بچه داشته باشید که بهتر میتونید مدیریت کنید. مهمونی فقط مال آخر هفته هست. مهمان سرزده بدون برنامه ریزی هم نداریم

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
باید خودت مدیریت کنی. من که از اول کار خودمو میکردم. کم میرفتم. تازه اونم آخر هفته. وسط هفته اصلا سخ ...

وسط هفته اخر هفته کلا میگن بیا مهمونی نرمم مادر شوهرم ناراحت میشه بعد دخترش هیچ جا نمیره به خاطر شوهرش 

چون از اول رفتی مجبوری کم کم کمش کن  من اون موقع سر کار میرفتم همه رو مجبور میکردم با برنامه م ...

من میگم میام باشه ولی بزارید برم سر زندگی خودم که هی نخام از خونه بابام بار بزنم برم این ور اون ور ادم تو خونه خودش خیلی راحت تر میتونه مدیریت کنه همه چیو

وسط هفته اخر هفته کلا میگن بیا مهمونی نرمم مادر شوهرم ناراحت میشه بعد دخترش هیچ جا نمیره به خاطر شوه ...

نرو بذار عادت کنه دختر از اول اینجوری غلام حلقه به گوش نباش 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وسط هفته اخر هفته کلا میگن بیا مهمونی نرمم مادر شوهرم ناراحت میشه بعد دخترش هیچ جا نمیره به خاطر شوه ...

یک کلمه عزیزم. بگو وسط هفته نمیتونم. کارم سنگین شده. باور ما خودمون مشکلاتمون رو بزرگتر میکنیم.بچه داشته باشید مدرسه بره مشکلاتت بیشتر میشه و همینطوری به خودت توجه نکنی کسان دیگه اصلا درکت نمیکنن. 

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری