من کارمندم خانواده شوهرم همشون صبح تا شب تو خونه همش مهمونی میگیرن من واقعا نمیتونم برم همه مهمونیا خسته میشم همش باید از خونه مامانم وسیله جمع کنم بار ببرم خونه مادر شوهرم که میخابم بریم مهمونی همش باید برم نرمم خانوم ناراحت میشه من خستم خب وافعا نیاز به استراحت دارم بعد کارم چی کار کنم الانم خونه مامانمم همش باید از اینجا وسیله جمع کنم ببرم اونجا خسته شدم از این وضعیت🥲🥲🥲
ن من متنفرم از جاهای شلوغ نمیرم مهمونی عروسی دورهمی عزاداری نمیرم
گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
باید خودت مدیریت کنی. من که از اول کار خودمو میکردم. کم میرفتم. تازه اونم آخر هفته. وسط هفته اصلا سخت میشه. اگه بچه داشته باشید که بهتر میتونید مدیریت کنید. مهمونی فقط مال آخر هفته هست. مهمان سرزده بدون برنامه ریزی هم نداریم
اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری
چون از اول رفتی مجبوری کم کم کمش کن من اون موقع سر کار میرفتم همه رو مجبور میکردم با برنامه م ...
من میگم میام باشه ولی بزارید برم سر زندگی خودم که هی نخام از خونه بابام بار بزنم برم این ور اون ور ادم تو خونه خودش خیلی راحت تر میتونه مدیریت کنه همه چیو
وسط هفته اخر هفته کلا میگن بیا مهمونی نرمم مادر شوهرم ناراحت میشه بعد دخترش هیچ جا نمیره به خاطر شوه ...
یک کلمه عزیزم. بگو وسط هفته نمیتونم. کارم سنگین شده. باور ما خودمون مشکلاتمون رو بزرگتر میکنیم.بچه داشته باشید مدرسه بره مشکلاتت بیشتر میشه و همینطوری به خودت توجه نکنی کسان دیگه اصلا درکت نمیکنن.
اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری