حدود ۲ ماهی میشه که پشت سررر هم دارم ساعت جفت میبینم😐طوریکه بعضی وقتا ترسیدم میگم نکنه دارم میمیرم😂 مثلا گوشیمو نگاه میکنم ۲۱:۲۱، یا بیرونم یهویی میگم بزار ببینم ساعت چنده میبینم ۲۲:۲۲ ایناس، یا نصفه شب یهو بی دلیل بیدار میشم گوشیمو نگاه میکنم میبینم ۰۵:۰۵ ایناس، در روز حدودا ۵_۶ بار ساعت جفت میبینم خیلی یهویی.. بعضیا میگن دلیل خاصی نداره، ولی یه سری که به کائنات اینا باور دارن میگن یه نشونه اس.. چیزی دربارش میدونید؟ انشاالله که خبر بدی تو راه نباشه واسم چون این مدت به اندازه کافی ناراحتی داشتم..
«يُؤْتِكُمْ خَيْرًا مِمَّا أُخِذَ مِنْكُمْ» در مقابل آنچه از شما گرفته شده بهتر از آن را عطا میکند✨
تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی میکردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗
من یه تایم بهش توجه میکردم و خییییلی برام اتفاق میوفتاد
یه شب از تشنگی بیدار شدم برم اب بخورم ساعتو نگاه کردم حتی اونموقع شب که بیدار شده بودمم ۴:۴ بود این روند ادامه داشت تا نامزد کردم از اونموقع دیگه ساعت جفت ندیدم😂
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗