مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فعلن لبتاب الان طلا تو گرون ترین حالت ممکنشه یا وایسا ارزون شه بعد طلا بگیر
دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀
لب تاب بدرد بخورنمیکنه ۱۰ تومن طلا شکسته بگیر یه تیکه
بزاربمونه تا عید بعد بفروش لب تاب بخر
زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :)))) گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ? کساییی ک تاریخ رو فراموش میکنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اولبرا من نیس*****کاربری برای دونفره :))))