2777
عنوان

دارم سقط میکنم؟؟😭😭

306 بازدید | 16 پست

۱۲ هفتمه امشب رفتم دسشویی دیدم رو لباس زیرم خون تازه س...بعدش نیومد دیگه ولی فشار میدم صورتی کمرنگ میشه...

شیاف پروژسترون گذاشتم ...

دارم میمیرم از استرس..😭😭😭😭

درد ندارم ویارم دارم هنوز...

ینی واقعا قلبش وایساده؟؟؟😭😭😭😭😭😭

علائم سقط چیاس دیگه؟؟؟

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه سونو گرفته قلبش وایستاده؟؟ صب کن عزیزم

نه ترسیدم راه بیفتم دنبال سونو بدتر شه..فقط دراز کشیدم😭😭😭

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
نه ترسیدم راه بیفتم دنبال سونو بدتر شه..فقط دراز کشیدم😭😭😭

استراحت کن هیچی نمیشه سوره حجرات بخون

اگه بتونی فرفیون از طب اسلامی ها پیدا کنی هم خیلی خوبه

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
چندسالته؟ از اول بارداری استراحت مطلقی؟

۲۲

نه مشکلی نداشتم اصلا😭

نگران نباش به خودت استرس نده، انشالله که چیزی نیس، معمولا باید درد شدید داشته باشی که شما نداری، من خیلی دل درد شدید داشتم به حدی که گریه میکردم بعد که رفتم سنو گفت ضربان نداره، خودمم حس میکردم که دیگه ندارمش، انگاری وجود نداشت، اوایل بارداری به اصطلاح که هنوز جنین جاگیر نشده احتمالش هست لکه بینی پیش بیاد، در اولین فرصت برو دکتر 

نگران نباش به خودت استرس نده، انشالله که چیزی نیس، معمولا باید درد شدید داشته باشی که شما نداری، من ...

دعا کن😭

فردا اول وقت میرم دکترم انشالله که بمونه واسممم😭😭

دعا کن😭 فردا اول وقت میرم دکترم انشالله که بمونه واسممم😭😭

عزیزم همین الان برو بیمارستانی که با دکترت در تماس هستند. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
دعا کن😭 فردا اول وقت میرم دکترم انشالله که بمونه واسممم😭😭

انشالله سالم هست

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢