2777
2789

خواهر من میخواست بای پس کنه، یه اتفاقایی افتاد که نتونست، رفت تو کتر رژیم و ورزش الان ۲۳ کیلو کم کرده، همشم میگه- خدارو شکر خریت نکردم، نمیدونستم لاغر شدن اینقد راحت باشه-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید پس چی میخوردین؟میوه ک خیلی خوبه

هیچی ناهار قرمه سبزی داشتیم فقط ی کم خورشت خالی خوردم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد انشالله که باردارمیشم هرکی امضامو خوند واسم صلوات بفرسته تنبلی تخمدان دارم 😢😢😢

نهایت یه هفته سختی داره.من اول که شرو کردم به پیاده روی خوراکم مثل قبل بود خودمو مجبور میکردم دو بار برم پیاده روی هربار ۴۵ دقیقه الانکه دوماه اینا گذشته خودبخود خوراکم کم شده.هروقت حس داشته باشم صبح و عصر میرم ولی اکثرا یک بار

من از 1شهریور رژیم گرفتم خودمم می‌دونم اشتباهه ولی 15کیلو کم کردم  حذف کامل  برنج نون ماک ...

نه عزیزم اتفاقا درسته 

خاله منم تحت نظر دکتر رژیم گرفته همینجوریه...

برنج نون میوه اصلا نمیخوره فقط روزی یکی یا دوتا دونه خیار می‌تونه بخوره 

صبحونه تخم‌مرغ میخوره ولی بدون نون یا غذا کدو مرغ قارچ این چیزا رو آبپز می‌کنه میخوره تو کمتراز یک ماه ۴کیلو کم کرده 

اولش سخته عزیزم  روزی ک شروع ب رژیم کردم ۷۶.۷بودم  الان ۵۷.۶ از تیر ماه شروع کردم و ا ...

چه رژیمی؟

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
چه رژیمی؟

کالری شمار 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....