2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو فعلا قبول شو🤣🤣🤣🤣🤣🤣جای ول چرخیدن تو نی نی سایت برو درستو بخون

چقدر ضدحالی

چیکارش داری؟ یه سوال پرسید. حتی نگفت برای خودش.پشت گوشی ادم نشسته ، دل داره. اینجا جای عقده خالی کردن نیست کاربر محترم!

شاید جوابم بدجنسانه باشه ولی خوب گوش کن. اگه پزشکی می خوای جای گشتن اینجا باید درس بخونی. من خودم پارسال مثل تو بودم هنوز قبول نشده جو گرفته بود منو وای من فلان دانشگاه بزنم بهتره یا فلان.... البته من پرستاری می خواستم. با یه مشاور حرف زدم گفت جای فکر و خیال بخون منم دیگه فکرو کنار گذاشتم و فقط درس خوندنم حالا هم خدا رو شکر قبول شدم. 

چون منو یاد خودم انداختی اینطور گفتم. فقط باید رو درست تمرکز کنی نه این فکرا

بر اساس تجربه 

شاید جوابم بدجنسانه باشه ولی خوب گوش کن. اگه پزشکی می خوای جای گشتن اینجا باید درس بخونی. من خودم پا ...

خب چرا نمیگی شاید من اطلاعات چندانی نداشته باشم یا بخام ی نفر ک تجربه کرده باشه باهام تجربشو در میون بزاره . بعدم من دانشگاهمو رفتم دوباره میخام کنکور بدم‌ تو تایم ازادمم اومدم اینجا 😊 

[QUOTE=266019554]شاید جوابم بدجنسانه باشه ولی خوب گوش کن. اگه پزشکی می خوای جای گشتن اینجا باید درس بخونی. من خودم پا ...[/QUOTE کدوم رشته و کدوم دانشگاه قبول شدین؟ 

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!! 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز