2777
2789
عنوان

خانمایی که بینیتون رو عمل کردید....

224 بازدید | 23 پست

ماژیک و خط کش استریل رو از داروخونه گرفتید یا ندارن؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

ماژیک و خط کش برای چیه

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهم نگفتن باید بگیری اینارو نمیدونم عزیزم

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
ماژیک و خط کش برای چیه

برای اندازه گیری و علامت گذاری عمل فکر کنمممم

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
بهم نگفتن باید بگیری اینارو نمیدونم عزیزم

جدی

پس چرا دکتر من میگه بگیرم

خیلیا که عمل کردن نمیدونن اصلا چیه

برای اندازه گیری و علامت گذاری عمل فکر کنمممم

برای درجه بندی گونیا هم لازم میشه فک کنم🌚😂

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
پیش کی عمل دارین ؟؟  چ شهری؟؟ هزینه؟؟؟ نوع بینی تون؟؟🙈

یزد

دکتر آقایی

گفتن ۱۴ تومن نمیدونم بیشتر شده یا ن

نیمه گوشتی نیمه استخوانی

برای درجه بندی گونیا هم لازم میشه فک کنم🌚😂

خیلی خوب بود🤣🤣🤣

جدی پس چرا دکتر من میگه بگیرم خیلیا که عمل کردن نمیدونن اصلا چیه

اره گلم 

بمن گفتن فقط پک رینو پلاستی بگیر که یه چسب بود با این عینک یخیا که بعد عمل میذاری و تیغ برای باز کردن بخیه هام 

دیگه چیزی نداشتم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
2790
2778
2791
2779
2792