2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بوسش کن بزار کنار ته همه رابطه ها جداییه پارسال اینموقع ها مینشستم از ذوق گریه کیکردم از ذپق عاشق شدنم از ذوق عاشق بودنم از ذوق بودنش 

ولی امسال ولم کرد رف

کاربری دست دونفره
 سلام تعریف کن ماجرارو

راستش میشه گفت عشق بچگیامه..سن جفتمونم کمه بخاطر همین واسه مشاوره رو اوردم به فضای مجازی..وقتی کوچیک تر بودیم تو. خانواده مادریم پسر زیاد بود ولی همشون اذیتم میکردن این یه نفر همیشه مراقبم بودو حوامو داشت همیشه بهم اهمیت میداد براش مهم بودم به علاقه هام اهمیت میداد نمیزاشت اذیتم کنن..نمیدونستم دوسش دارم چون باهام خوب بود اوک بودم باهاش بخاطر مسئله کرونا فاصله افتاد بهمون الان نزدیک ۵ ساله ندیدمش خانوادشو دیدم ولی خودش سرش گرمه واسه کنکور..خب راستش تو این ۵ سال خیلی تلاش کردم یه نشونی ازش گیر بیارم..ولی موفق نشستم به هر دری میزدم بن‌بست بود..یکی دو روز پیش بخاطر اینکه مامانش گوشی نداره بجای مامانش واسه مامان من عکس یه دارو رو میفرسته این شد بعد وند وقت تونستم یه چیزی ازش پیدا کنمو عکسشو که پروفش بود ببینم..اولش خیلی ذوق کردم ولی فکر کردم دیدم هیچ کاری از دستم برنمیاد..