2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کنجکاو درجه یک میزادم سری ببین همچین اش دهن سوزی نیستم ب خدا 😐😂

واااااای خدااا چه خوشگلی تو دختر ماشاالله چش نخوری

ولی من به زیبایی تو ، 

تو سایت ندیدم🥺

🌿In God I trust🌏🍃
بابا الان نی نی یار میترکونتمممم چه خوشگلییی الله اکبر وای خدا مردم😂😂😂😂

یبار دیگه میزاری من ندیدم

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
واااااای خدااا چه خوشگلی تو دختر ماشاالله چش نخوری ولی من به زیبایی تو ،  تو سایت ندیدم 🥺

فدات شم ب خدا اینجور نیستا😐😂همینجا چن تا عکس گذاشته بودم با کاربری قبلیم گفتن ب دل نمیشینی🙄

تیر میرم عمل دماغ😂😂😂😂

نرو قشنگی 

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند

ن خوب نی همچین دماغ کوچیک تر ب نظرم بیشتر میاد ب چهرم الانم ک دیگه همههه عمل کردن من جا موندم😂😂

من عمل نکردم 

ولی واقعا دماغت خوبه 

دختردایی آسمانی شدنت زود بود😭🖤
فدات شم ب خدا اینجور نیستا😐😂همینجا چن تا عکس گذاشته بودم با کاربری قبلیم گفتن ب دل نمیشینی🙄

لابد خودشونم از اینان که آرایش میکنن هزارتا فیلترم میذارن روش ولی باز جذاب نیستن

خوشم اومد بدون فیل تر و آرایش عکس گذاشتی

🌿In God I trust🌏🍃
2790
2778
2791
2779
2792