همون بجا اینکه تو اون دوران مشتری جدب کنه هزینه ارسالم اصافه کرد مثل اینکه فروشش زیاده بیدی نی ...
میگن ۳۰ درصد کارمنداشم اخراج کرده
فک نکنم بخاطر فروش خوب باشه به دریوزگی افتادن انگار
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیزم وسایلیه که رفتم قیمت کردم، مثلا بخاری برقی دیجی 900 بود اینجا بهم 1300 گفت،، پول پست 50بدم به صرفست تا 400 بیشتر بدم.. مگه عقلم کمه اضافه بدم،، اون 400دادم برا دخترم تم تولد گرفتم. حالابقیه وسایل هیچ
دقیقا کمتر از یه ماه انقد کرده من زانوم درد داره بیرون نمیرم وگرنه هیچوقت ازش خرید نمیکردم گاهی یچیز ...
بنظرم از پیجای اینستا بخری خیلی بهتره کیفیت دیج,ی کالا زیاد تعریفی نیست .تو همه چیزم خساست ب خرج میدن 😬
زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱
آرهه باباا،، من خودم حساسم وزورمم میاد ازقیمت اصلی گرون بدن. میرم شهر خودم خیلی گرووهارو قیمت میکنم، بصرفه بود میخرم وگرنه از دیجی میخرم.. چون بعضی وسایل واقعاًاااااا تخفیف داره و راضیام
بنظرم از پیجای اینستا بخری خیلی بهتره کیفیت دیج,ی کالا زیاد تعریفی نیست .تو همه چیزم خساست ب خرج مید ...
اخه اینجا مرجوعی داره یه بار ی زانو بند از سایتا دیگه گمونم پاس مدکال ایمالز بود گرفتم ،زده بود مرجوعی داره ها اما گفتم قبول نکرد انقد اه ناله کرددددم اخرش گفت به هزینه خودت برو اداره پست برام ارسال کن منم هزینه ارسالم دوباره بفرس ۴۰ تومن تا برات یکی دیگه بفرستم پس گرفتن قبول نکرد ،ولی د.یجی باز مرجوع میکنی خودشون میان میگرن بی دردسر
برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*
اخه اینجا مرجوعی داره یه بار ی زانو بند از سایتا دیگه گمونم پاس مدکال ایمالز بود گرفتم ،زده بود مرجو ...
اره این قسمتش خوبه
زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱