2777
2789
عنوان

ارتودنسی

659 بازدید | 48 پست

بچه ها خیلی درد داره ؟ طوری ک نشه تحملش کرد؟  و اینکه بعدش لاغر میشی یا بستگی ب خودمون داره ؟

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

من لاغر شدم خیلی 

درد نه اونقدر قابل تحمله با یه مسکن حله 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط دو روز اول اونم وقتی دندونات بهم بخورن منکه دو روز اولشو سوپ میخوردم دردشم قابل تحمله

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...

نه بابا اصلا اونجور که فکر میکنی نیس خیلی درد کمه از دندون درد معمولی هم کمتره  بعدش هم چرا لاغر بشی؟ بستگی به خودت داره

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

یه بار فقط کش گذاشت لای دندونام که اونجا درد نداشت ولی اومدم خونه درد داشتم 

عضو گروه بنفش وزن :۷۰ هدف اول ؛۶۷ هدف دوم : ۶۴ هدف نهایی:۶۰ نا امیدی واسه کسیه که دو متر زیر خاکه تا وقتی نفس هست امید هم هست   یاعلی