2777
2789

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

خو نوشته دیگ ط در برابر اون دشمنا چیکار میکنی بنویس

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون اتیشو میکنم تو.....

شرمنده ادبیاتم اجازه نمیده همراهی کنم

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

خو نوشته دیگ ط در برابر اون دشمنا چیکار میکنی بنویس

خب چیا مثلا؟؟ 🤔 

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
خب چیا مثلا؟؟ 🤔 

نمیدونم والا اعتقاد داری،اگه قطعا ط ذهنت هست چیکار کنی 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
نمیدونم والا اعتقاد داری،اگه قطعا ط ذهنت هست چیکار کنی 

آره بابا اعتقاد دارم.. ولی نمیدونم اینجا چیا بنویسم

آره بابا اعتقاد دارم.. ولی نمیدونم اینجا چیا بنویسم

گوگل بزن میاد

بنویس آن ها را جر میدهم

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
اینکه خیلی ساده هست  میخوای برات بنویسم؟

آره خیر ببینی اصلا مغزم همراهی نمیکنه.. 

دشمنان حمله گرده بودن و می خواستن اهل بیت و حضرت زهرا که امید تمام ملت به آنها بود را از بین ببرن ولی عمرا میذاشتم همچین کاری بکنند!!     حتی شده خودم را فدای آنها می کردم تا آینده ای را نجات دهم و با آنها با تمام یادگیری ها و فنونی که آموخته بودم مبارزه می کردم و از جانم مایه میذاشتم 

نمی دونم خوبه یا بد ولی یه همچین چیزی😐😂😂

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
دشمنان حمله گرده بودن و می خواستن اهل بیت و حضرت زهرا که امید تمام ملت به آنها بود را از بین ببرن ول ...

دمت گرم.. خیر ببینی

دمت گرم.. خیر ببینی

خواهش می کنم      البته خیلیم خوب ننوشتم ولی تو میتونی بهترش کنی...❤

2790
2778
2791
2779
2792