2777
2789
عنوان

کیست سینه

327 بازدید | 20 پست

سلام خانما

خانمای گل من کیست سینه دارم خیلی کوچولوعه رفتم سونو بهم گفتن جایی نگرانی نیست با قرص خوب میشی ولی از وقتی از سونو اومدم حس میکنم قفسه سینه ام داره میترکه خیلی درد داره رفتم دکتر ماما معاینه ام کرد گفت چیزی نیس اون از کیست که زده به قفسه سینه ات ولی بازم درد میکنه ازمایشم دادم همه چیز اوکی نوار قلبم رفتم اونم اوکی ولی چند وقتیه که خیلی اذیتم میکنه دردش غیر قابل تحمله ایا کسی تجربه داشته که اینجوری باشه لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم 

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤

من خواهرم سینه اش پر کیست بود چند روز هر روز صبح ناشتا یه حبه سیر رو به چند قیمت تقسیم کرد و با دو لیوان آب خورد بعدشم تا یک ساعت چیزی نخوری بعد یک ماه که رفت دکتر دکتر تعجب کرده بود که کیستا کوشن

با دوتا لیوا آب بخوری دهنت بو نمیده 

زنداییم و دوستمم همین روش رو بهشون گفتم اونا هم کیستاشون آب شد

ولی اگه مشکل فشار خون داری نباید زیاد سیر بخوری 

یا اگه آسپرین میخوری نباید سیر بخوری زیاد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم دارم بهم گفتن معمولا با بدنیا اومدن بچه رفع میشه...اگه تحمل کنمو نوشابه نخورم اوکی هستم فقط نوشا ...

از وقتی قهوه خوردم کسیت اومد والاه هیچ سابقه ای نداشتم ولی الان قفسه سینه خیلی درد میکنه نمیدونم از کسیت باشه یا از یه چیز دیگه دکتر واسم قرص گل مغربی نوشت گفت اینارو بخور خوب میشی ولی بیشتر از سینه قفسه سینه ام اذیتم میکنه

من خواهرم سینه اش پر کیست بود چند روز هر روز صبح ناشتا یه حبه سیر رو به چند قیمت تقسیم کرد و با دو ل ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم 

ولی گلم قفسه سینه خیلی درد میکنه انگاری عضله های سینم میکشه خیلی اذیت میشم 

از وقتی قهوه خوردم کسیت اومد والاه هیچ سابقه ای نداشتم ولی الان قفسه سینه خیلی درد میکنه نمیدونم از ...

میگن فقط از کافئین هست...درکت میکنم الان خودم دردش رو دارم نزدیک عادت ماهانه بیشتر هم میشه...میگن ویتامین ای هم خوبه من امتحان نکردم

میگن فقط از کافئین هست...درکت میکنم الان خودم دردش رو دارم نزدیک عادت ماهانه بیشتر هم میشه...میگن وی ...

فداتبشم انشالله زودتر خوب بشیم اره قرص گل مغربی همون ویتامین ای واسم نوشتن روزی یدونه باید بخورم خدا کنه زودی خوب بشم