2777
2789
عنوان

بچه ها🤫🤫🤫🤫

85 بازدید | 4 پست

بچه ها تو بورس کالا ۲۰۷ میدن ۱۸۵ میلیون؟؟؟؟؟

مگه میشه همچین چیزی؟؟؟؟؟

چرا اینقدر ارزون؟؟؟ یعنی همه میتونن بگیرن؟؟؟؟ هر کی که کد بورس کالا داره؟؟

با توجه به عرضه خودرو در بورس کالا، یک سوال پر تکراری که این روزها زیاد پرسیده میشه اینه که چطور کد بورس کالا بگیریم در این مطلب سعی دارم یک توضیح کلی و جامع بدم که بتونه براتون مفید باشه:

شرایط و مراحل ثبت نام خودرو در بورس کالا:

۱.وارد سامانه سجام بشید و ثبت نام کنید

۲.با یکی از کارگزاری‌های بورس که در اون حساب دارید تماس بگیرید و ازشون بخواهید کد بورس کالا رو براتون فعال کنن(یک لینک بهتون میدن روی لینک کلیک میکنید و اطلاعاتتون رو وارد میکنید)

۳.وقتی مراحل ثبت نام در کارگزاری را انجام دادید کارگزاری یک معرفی نامه میده بهتون که با اون برگه باید به یکی از بانک های ملت، صادرات،رفاه، پاسارگاد مراجعه کنید و یک حساب وکالتی باز کنید!

۴.حساب وکالتیتون رو باید به میزان یک سوم مبلغ خودرو شارژ کنید(مثلا اگر ارزش خودرویی که میخواهید از بورس کالا خرید کنید ۷۰۰ میلیون تومان است شما باید حداقل ۲۳۴ میلیون تومان موجودی در حساب وکالتی داشته باشید)

۵.با کارگزارتون تماس بگیرید و تعیین کنید که حداکثر تا چه قیمتی براتون خرید کنه(توجه داشته باشید در اینجا بازار رقابتی هست و با اون قرعه کشی های خودرو متفاوته، خودرو به هرکسی که قیمت بیشتر پیشنهاد بده تعلق میگیره)

اما چند نکته:

۱.علاوه بر مبلغی که باید برای خودرو بدید باید ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کنید.

۲. هزینه نقل و انتقال و فک پلاک رو باید پرداخت کنید(مثلا برای دیگنیتی ۳۷.۴ میلیون باید پرداخت کنید)

۳.وقتی معامله شما تایید شد باید کل مبلغ را حداکثر تا ۷۲ ساعت کاری پرداخت کنید.

۴.خودرو ۴۵ روزه بهتون تحویل داده میشه پس باید خواب سرمایه را هم در محاسبه قیمت تمام شده لحاظ کنید(مثلا برای یک خودرو یک میلیارد تومانی ۴۵ روز خواب سرمایه حدود ۲۷ میلیون تومن میشه)

۵.اگر معامله شما تایید شد و خواستید انصراف بدید یا اینکه مابقی مبلغ را نتوانید تامین کنید باید بدونید که جریمه نقدی داره و اینطور نیست به راحتی انصراف بدید جریمش هم کم نیست(حدود ۵ درصد ارزش معامله)!

۶.اگر نیتتون مصرف هست که خب حتی ۵۰ میلیون پایینتر از قیمت بازار هم توصیه میشه ولی اگه بحث سرمایه گذاری و سودکردن هست باید یک حاشیه سود منطقی داشته باشه تا سرمایه‌گذاری توجیه پذیر باشه با توجه به اینکه خودرو هم کالای سریع نقد شونده نیست و در این آشفته بازار باید صبر کنید تا به قیمت منطقی فروش بره.

سعی کردم تا حد ممکن راهنمایی کنم اطلاعات تکمیلی تر رو از کارگزاریتون بپرسید.

pouriqbakhtiari

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با توجه به عرضه خودرو در بورس کالا، یک سوال پر تکراری که این روزها زیاد پرسیده میشه اینه که چطور کد ...

عزیزم یعنی ۲۰۷ رو ۱۸۵ میلیون نمیدن؟؟؟ به نظرت منطقی ادم بخره یا ن ؟؟ چیکار کنیم به نظرت؟

2790
2778
2791
2779
2792