بچه ها من شوهرم چندماه پیش یه سیم کارت ایرانسل به اسم یه خانم زد چند ماهم بهم زنگ و پیام میدادن روز در میون بیشتر وقت ها حالا شنبه رفته سیم کارت و به اسم خودش زده و دیگه هم زنگ و پیام نزدن بهم به نظر شما یعنی باهم دوست بودن و خیانت میکردن یا قضیه چیز دیگه ای بوده
خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
واقعا میدونی شوهرمن یه اخلاقی داره اگه ازش بپرسی عصبی میشه و قبول نمیکنه الان که رنگ وپیام نمیدن یعنی تموم شده رابطشون بعد یه سیم کارت ایرانسل چه قدر ارزش داره که هی برن به اسم بزنن
خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن
یکی دوتومنه ارزونترینشون اندازه ی یه بند انگشتن ولی ارزش داره حتی یه تیک طلا بفروشی ولی خیانت ...
خوب گجا بزارم شوهر من روزی ده دست لباس عموض میکنه😐جای ثابتیم نیست که تو ماشینش بزارم ۳ تا مایشن داره هر بار یکیو میبره
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️