بچه ها من شوهرم چندماه پیش یه سیم کارت ایرانسل به اسم یه خانم زد چند ماهم بهم زنگ و پیام میدادن روز در میون بیشتر وقت ها حالا شنبه رفته سیم کارت و به اسم خودش زده و دیگه هم زنگ و پیام نزدن بهم به نظر شما یعنی باهم دوست بودن و خیانت میکردن یا قضیه چیز دیگه ای بوده
خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
واقعا میدونی شوهرمن یه اخلاقی داره اگه ازش بپرسی عصبی میشه و قبول نمیکنه الان که رنگ وپیام نمیدن یعنی تموم شده رابطشون بعد یه سیم کارت ایرانسل چه قدر ارزش داره که هی برن به اسم بزنن
خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن
یکی دوتومنه ارزونترینشون اندازه ی یه بند انگشتن ولی ارزش داره حتی یه تیک طلا بفروشی ولی خیانت ...
خوب گجا بزارم شوهر من روزی ده دست لباس عموض میکنه😐جای ثابتیم نیست که تو ماشینش بزارم ۳ تا مایشن داره هر بار یکیو میبره
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️