2777
2789

امروز خیلی حالم بد بود گوشی شوهرمو دزدیدن گوشی خودمم داغون پول نداریم درست کنم باردارم هستم کلی قسط و بدهی داریم 

گوشیشو امروز دزدیدن یهو کلا مغزم داغ کرد کلی فحش و بد و بیراه ب خدادم ک مگه نمیبینه چ وضعی داریم همش بدبختی پشت بدبختی میاره

حالا میترسم نکنه بچم ی بلا سرش بیاد

خیلی از حرفام پشیمونم ب خدا اعتقاد دارم همیشه شکر میکنم ولی امروز نفهمیدم چیشد 

میبخشه منو؟

اره میبخشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 5 تا سقط تو ماه های بالا داشتم همیشه بعدش با خدا قهر میکردم و به زمین و زمان فحش میدادم.به خدا میگفتم فقط بهم حکمتتو بگو لال می‌شم ولی چیزی یا نشونه ای نمی‌دیدم تا اینکه پسرمو از بهزیستی آوردیم.یادمه اولین بار که دیدمش فقط یاد حکمت خدا افتادم همونجا اشکم در اومد و به خدا گفتم خدایا اگه حکمت اینهمه عذاب پسرم بود واسه هر لحظش خداروشکر 🙏

من 5 تا سقط تو ماه های بالا داشتم همیشه بعدش با خدا قهر میکردم و به زمین و زمان فحش میدادم.به خدا می ...

خداروشکر عزیزم

من خیلی حرفای بدی زدم خدا کنه فقط هیچ کدومو نشنیده باشه ببخشه منو

واسه گوشی.... من چی بگم که کل مغازمونو خالی کردن بردن یه شبه حاصل تلاش ۲۱سال شوهرمو و شوهرمم دوساله ...

من یهو داغ کردم نمیدونم چرا اینجوری گفتم خدا منو ببخشه

منم تو دوره ای هستم که بخاطر یه نفر دیگه ۶۰۰ میلیون ضرر کردیم خیلی اعصابم خورده فقط بخاطر بچه معلولش بخشیدیم بعضی اوقات کفر میگم باخدا قهر میکنم واقعا خسته شدم ،ولی بعد به دوتا بچه هام نگاه میکنم که سالم هستن خداروشکر میکنم ازش معذرت خواهی میکنم خدا خودش میدونه که بخاطر چی بخشیدم شاید خدا داره مارو امتحان میکنه شاید حکمتی داره ما بی خبریم.