2777
2789
عنوان

وای🤧🤧

76 بازدید | 6 پست

چرا امروز انقد زود میگذره😬😬تا به خودم اومد ساعت سه شد هنوز ورزش نکردم درسم نخوندم🤐🤐🤐حتی زیاد گوشی برنداشتم ولی نمیدونم چرا انقد زمان زود گذشت😬😂

عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61*  هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه فصل درسی که میخواستم تموم کردم 😎😂

خوش به حالت من علوم دارم 7 فصله یه خطشم نخوندم🥲🥲🥲

عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61*  هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️
وای منم درس نخوندم فردا امتحان ترم زبان دارن همش تو گوشیم:/

منم فردا امتحان ترم علوم دارم :////

تازه ورزشم باید بکنممممم

خدااااا😬😬😬

چندمی؟

هشتم🥲🥲