2821
2789
عنوان

حسودیم شد😅😅

186 بازدید | 9 پست

من بعد ۲ سال دیدمش دیروز اینم بگم ک ما فقط یه دوست معمولی هستیم و با هم خیلی خوبیم 🤷🏼‍♀️🙃

بعد بهم گفت کافه نریم یه وقت دوست دخترم نبینه ناراحت شه گفت اره با یه دختری اشنا شدم تو اینستا بهم پیام داده چون خودش اصلا اونجور ادمی نیست ک شماره بده و تیک بندازه و فلان و... بعد من حس ششم قویه یجورایی خیلی احساس کردم دروغ میگ و اینا 😴😅

گفتم عروس خانوم و ببینم عکسشو نشون نداد 😒

منم یجورایی حسودیم شده ایح😅😑

بعد از دیروز دیگ بهم پیام نداده فعلا اما من دوست دارم برم بیرون باهاش و از این داستان سر در بیارم😅😴 بنظرتون چجوری اوکی کنم برم بیرون باهاش

حالا که با یکی تورابطه است زیاد باهاش نپر😁

من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتی اگه دروغ بگه من حس میکنم برای اینکه انگار بهت بگه تو رو صرفا دوست میدونه و فکر و خیالی نکنی 🤷🏻 ...

خب واقعا هم اینطور نیست فقط یه دوست هستیم و نه هیچ چیز دیگ ای و عشق و علاقه ای بینمون نیست

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز