2777
2789
عنوان

شوهرم به برادرش میگه طلاهای زنموبرات میفروشم😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 95 پست
بله درسته ممنون❤️

گلم اگه ایتباربه خیرگذشت وبرا برادرش طلاتو نداد

هرچه زودترطلاهاتوازدستت دربیاریابفروش وسرمایه کن چون برااینجورافرادنبایدطلاجلوچشمشون باشه

وخدایی که بشددددت کافیست❣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخ ببخشید نمیدونستم طرفای شما به این میگن پز دادن

حالا که نمیدونی یادت بدم 

وقتی کسی میاد میگه دستم شکسته نگو و منی که دستم نشکسته 

به همین سادگی 😉 چون نه کمکی به اون میکنه نه راهنمایی محسوب میشه .یا راهکار بده یا دلداری 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
حالا که نمیدونی یادت بدم  وقتی کسی میاد میگه دستم شکسته نگو و منی که دستم نشکسته  به همی ...

اتفافا من از جنبه بدش گفتم 

خیلی وقتا دوست داشتم بفروشم ک کمکی بشه 

ولی نذاشته و سختی کشیدیم

بله سفیدپنبه جان🤪

اتفافا من از جنبه بدش گفتم  خیلی وقتا دوست داشتم بفروشم ک کمکی بشه  ولی نذاشته و سختی کش ...

اما عزیز جان اینجا مجازیه و ما لحن صدای شما رو نمی‌شنویم و  تایپ شده میخونیم سوء تفاهم میشه .رعایت کن گلم . خدا برات نگهش داره و همیشه برات خرید کنه بجا بفروشه 🌸

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰