2777
2789
عنوان

ازپوشك گرفتن

79 بازدید | 12 پست

دخترم٣سال و نيمه اس،خيلي وقته اقدام كردم ك ازپوشك بگيرمش،نزديك يكساله.ولي فقط يكي دوماه اول همكاري داشت،الان وقتي ك نم بزنه ميگه جيششو،هرچي جايزه تشويق و..فايده نداره اصن،مقاومت ميكنه براي دستشويي رفتن،اينم بگم خودش پوشك و نميخاست ك ديگ پوشك نكردم،شباهم جيش ميكنه پوشك ميكنم،اگركسي تجربه وراهنمايي بلده بگه.واينك شبا همچنان پوشك كنم يا بيدارش كنم؟البت خيلي جيغ وگريه ميكنه بيدارشه.

شبا قبل خواب ببرش دستشویی و از این تشکا ک پلاستیک دارن بنداز زیرش ک اگه جیش کرد تشک اصلیو جیشی نکنه

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍

منم دخترم یه ماه دیگه سه سالش میشه اصلا حاضر نیست بدون پوشک جیش کنه آنقدر خودشو نگه مینداره تا پوشک کنم از همه بدتر اطرافیانن که می‌رن رو مخ نمیفهن کودک تا آماده نشه نمیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید میترسه من خواهر کوچیکم ۲سالو نیمشه از پوشک بدش میومد دیگ خودش رفت دستشویی بدون اینکه مامانم اقدام کنه ولی بعضی وقتا میترسید دستشویی بزرگ نمیکرد جیغ میزد ولی مامانم اوکیش کرد دیگ الان میره دستشویی جیش میکنه خودشم میشوره دستاشم با همون شلنگ میشوره میاد  بیرون  

دیگه کلا پوشکش نکن و چندتا شو ر ت آموزشی براش بگیر و بگو پوشک دیگه نداریم و شورتهای خوشگل رنگی رنگی مثل کیتی و تک شاخ و اینا براش بگیر و بگو اینها اندازت میشه کم کم راه میفته نگران نباش ولی خب دیگه الان وقتشه یکمم وقتش گذشته اصلا پوشک نکنحتی اگه جیش کنه یک هفته باهاش مدارا کن و صبوری کن و جایی نبرش که عادت کنه

من خیلی تایپ کردم ولی نمیدونم چه شد همه پاک شدن

الان براتون روش خودمو مینویسم

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

روش من اینطور بود  

فقط پیشاپیش معذرت میخام که ایقد واضح توضیح میدم

اینکه همیشه وقتی جیش یا پی پی میکرد میبردمش توی حموم پاشو میشستم

مرحله اول... وقتی تصمیم گرفتم از پوشک جداش کنم میبردمش توی دسشویی و پوشکش هم همونجا باز میکردم و اگه پی پی داشت پوشکشو خالی میکردم توی دسشویی و روش آب میریختیم و به بچم میگفتم حالا بای بای براش کنیم .تا مدت ها همین کارو انجام میدادیم

مرحله دوم .. دیگه پوشکش نکردم . تقریبا دو هفته ای بود بهش میگفتم هر وقت جیش یا پی پی داشتی بگو که پوشکت کنم اونم بهم میگفت

مرحله سوم .. روی تابلوی بزرگ نقاشی کشیدم و گذاشتم جایی که جلو چشمش باشه.نقاشیم اینطور بود.یه بچه کشیدم که توی دسشویی نشسته.توی شکمش یه دایره بزرگ کشیدم و سه تا پی پی کشیدم ( یه کشیده یه کوچولو و یکی کمی بزرگتر حالت موج دار )

بهش گفتم اون کوچولو نی نیِ . اونی که کشیده تر بود گفتم داداششه و اون یکی هم گفتم آبجیشه

قسمت دایره ای توالت هم یکی دیگه کشیدم گفتم این مامانِ پی پی

قسمت جلوی توالت هم همون سه تایی رو که تو شکمش بود کشیدم گفتم وقتی پی پی کنی اینا میرن پیش مامانشون و میگن مامان دلمون برات تنگ شده

توی نقاشیم دستمال توالت و آینه و روشویی و سطل و شیر آب هم کشیدم 

و همون روز راحت با شوق و ذوق هم جیش و هم پی پی کردنو توی دسشویی یاد گرفت و بعد پی پی که آب میریزم بهش میگه بای بای و دستمال هم بهش میدم ک خودشو خشک کنه و اصلا حتی یکبار هم دعواش نکردم و همه ی مرحله های آموزشم با آرامش بود ولی شب ها واسه خواب برای احتیاط پوشکش میکنم 

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   
منم دخترم یه ماه دیگه سه سالش میشه اصلا حاضر نیست بدون پوشک جیش کنه آنقدر خودشو نگه مینداره تا پوشک ...

روش از پوشک گرفتن بچمو گفتم

دوس داشتید بخونیدش بهتون کمک میکنه

و یه نکته

یه مدت نباید جایی برید تا که بچه براش عادی بشه و اصلا خودتون و دیگران نباید بهش استرس بدید 

باید هر وقت حس میکنی دسشویی داره ببریش دسشویی چون ممکنه اولاش خودشون نگن ک دسشویی دارن 

و بهش چیزایی بده که ازیبوست جلوگیری کنن

يني بنطر شما شب بيدارش كنم؟؟ديگ شب پوشك نكنمش؟؟

نه نیاز نیست بیدارش کنید 

من فقط شب پوشک میکنم که اونم بعد از چند روز عادت میکنه توی خواب جیش نمیکنه و بعدش نیاز ب پوشکم نداره