روش من اینطور بود
فقط پیشاپیش معذرت میخام که ایقد واضح توضیح میدم
اینکه همیشه وقتی جیش یا پی پی میکرد میبردمش توی حموم پاشو میشستم
مرحله اول... وقتی تصمیم گرفتم از پوشک جداش کنم میبردمش توی دسشویی و پوشکش هم همونجا باز میکردم و اگه پی پی داشت پوشکشو خالی میکردم توی دسشویی و روش آب میریختیم و به بچم میگفتم حالا بای بای براش کنیم .تا مدت ها همین کارو انجام میدادیم
مرحله دوم .. دیگه پوشکش نکردم . تقریبا دو هفته ای بود بهش میگفتم هر وقت جیش یا پی پی داشتی بگو که پوشکت کنم اونم بهم میگفت
مرحله سوم .. روی تابلوی بزرگ نقاشی کشیدم و گذاشتم جایی که جلو چشمش باشه.نقاشیم اینطور بود.یه بچه کشیدم که توی دسشویی نشسته.توی شکمش یه دایره بزرگ کشیدم و سه تا پی پی کشیدم ( یه کشیده یه کوچولو و یکی کمی بزرگتر حالت موج دار )
بهش گفتم اون کوچولو نی نیِ . اونی که کشیده تر بود گفتم داداششه و اون یکی هم گفتم آبجیشه
قسمت دایره ای توالت هم یکی دیگه کشیدم گفتم این مامانِ پی پی
قسمت جلوی توالت هم همون سه تایی رو که تو شکمش بود کشیدم گفتم وقتی پی پی کنی اینا میرن پیش مامانشون و میگن مامان دلمون برات تنگ شده
توی نقاشیم دستمال توالت و آینه و روشویی و سطل و شیر آب هم کشیدم
و همون روز راحت با شوق و ذوق هم جیش و هم پی پی کردنو توی دسشویی یاد گرفت و بعد پی پی که آب میریزم بهش میگه بای بای و دستمال هم بهش میدم ک خودشو خشک کنه و اصلا حتی یکبار هم دعواش نکردم و همه ی مرحله های آموزشم با آرامش بود ولی شب ها واسه خواب برای احتیاط پوشکش میکنم