2777
2789

سرویکست کوتاهه؟ من سرویکسم 26 استراحت نسبی دارم استرسم ندارم به قول دکترم اگه میخواست بیاد می امد تا الان

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندهفته ای ؟؟

32

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دارویی چیزی استفاده میکنی؟؟چند هفته سرویکست ۲۶ بود 

هرشب شیاف و آمپول انوکسا. از 26 هفته 

هرشب شیاف و آمپول انوکسا. از 26 هفته 

من نمیدونم چرا شیاف میذارم میاد بیرون بعد ی مدت ... یعنی عمیق نمیذارم ... من هر هفته امپول هر ۸ ساعت ایزوپرین صبح و شبم شیاف میذارم 😭😭

من نمیدونم چرا شیاف میذارم میاد بیرون بعد ی مدت ... یعنی عمیق نمیذارم ... من هر هفته امپول هر ۸ ساعت ...

شیافو باید شب بزاری موقع خواب بعد دستمال کاغذی بزار اونجا بخواب. این استیکر گریه رو نزار تروخدا استرس میدی هم به خودت هم به من چی شده مگه هیچی  نمیشه من طول سرویکسم کوتاهه اصلا اهمیت نمیدم. ان اس تی دادی گفتن انقباض داری یا فقط هر از گاهی شکمت سفت میشه 

شیافو باید شب بزاری موقع خواب بعد دستمال کاغذی بزار اونجا بخواب. این استیکر گریه رو نزار تروخدا استر ...

الان شما انومالی سرویکست چند بود ؟؟؟ شما اصلا درد نداری ؟؟

الان شما انومالی سرویکست چند بود ؟؟؟ شما اصلا درد نداری ؟؟

انومالی 37 بود یهو 26هفته گفتن کم شده. نه درد ندارم 

انومالی 37 بود یهو 26هفته گفتن کم شده. نه درد ندارم 

من انومالی ۳۸ بود دیگه پس چرا دکتر چک نکرد دیگه نمیدونم چنده .. یعنی شکمتون سفت و شل نمیشه خب این خیلی خوبه حتما سرویکستون رو ۲۶ مونده همچنان 

من انومالی ۳۸ بود دیگه پس چرا دکتر چک نکرد دیگه نمیدونم چنده .. یعنی شکمتون سفت و شل نمیشه خب این خی ...

من هر دوهفته سونو میدم بخاطر شرایط خاصم تحت نظر پریناتولوژیستم. روزی دو سه بار سفت میشه خودش ول میکنه طبیعیه 

من هر دوهفته سونو میدم بخاطر شرایط خاصم تحت نظر پریناتولوژیستم. روزی دو سه بار سفت میشه خودش ول میکن ...

۳۲ هفته نوبت دارم شاید برای منم سونو بنویسه این دفعه ... یعنی ب ۳۸ میرسیم