2777
2789
عنوان

پسرم چهار سالشه حرف شنوی نداره

871 بازدید | 23 پست

اصلا حرف گوش نمیده میترسم بزرگ شه همین اشو همین کاسه باشه دیگه الان نشستم از دستش گریه میکنم 

مثلا امروز قراره با پدر و مادرم برن خونه خالم من استراحت مطلقم نمیتونم برم گفتم از بابات اجازه بگیر بعد برو یک ساعت تمام ازش خواستم گفت نه ک نه 

منم گفتم پس حق نداری بری 

مخصوصا ببرمش جایی تو جمع باشه کلا از خودش درمیاااد شر و شیطون میشه هرچی میگم بشین آروم بدتر کار خودشو میکنه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی ک یه بار به بچشون میگن نکن سریع میگه چشم چیکار میکنن😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ بچه ای چشم نمیگه شاید پدر مادرا بکن نکن نمیگن

بخدا دیدم اطرافیان بچه نفس نمیکشه بدون اجازه مامان باباش مهمونی میبرنش میره اجازه میگیره یه شکلات بردارم مامان اگه بگه اره که هیچی بگه نه عین ادم میاد میشینه سرجاش

منکه بچه این سنی ندارم نظر خودم رو بخوام بگم

ولی از متخصصا شنیدم لجبازی تو این سن طبیعیه، بچه داره قدرتش رو محک میزنه و یک جورایی اعلام استقلال میکنه

اون بچه هایی هم که دیدی یا ژنتیکی آرومن یا از پدر و مادر میترسن (که خوب نیست)

هرچی هم بیشتر دستوری با بچه ها حرف بزنیم بدتر میشه

بنظرم از همون بچگی علت هرکاری رو بهشون توضیح بدیم خوب باشه، یک نفر رو دیدم که اینطوری بود بچه ها علت درخواست مادر رو میدونستن بهتر گوش میدادن

عزیزمممم تو این سن لج و لجبازی بچه ها عادیه اما شما زیاد بهش گیر نده تا بدتر لج نکنه 

بخدا همین جوری دارم گریه میکنم مامانم میگه تو بچه شدی هورمونات بهم ریخته 

الان اینم لج کرده نمیگه ولش کن اهمیت نده

میگم اخه دیگه عادت میکنه 

نمیدونم بخدا 😢🤦🏻‍♀️

از بچه ۴ ساله میخوای اطاعت کنه ؟

بچه ۴ ساله ذاتش همینه‌.میخواد استقلالش رو به رخ بکشه

اگه میخوای در آینده یه بچه ی تو سری خور در جامعه باشه الان بزن تو سرش و استقلالش رو خدشه دار کن

تا ۷ سالگی دل به دلش بده که بعد از ۷ سالگی به حرفات گوش بده