2821
2789
عنوان

پریودی دردناک

131 بازدید | 20 پست

بچه ها پریودیم دردش افتضاحه جوری که از یه هفته قبل درد و استرسش شرو میشه وقتی هم میاد با قرص مسکن بعد ۲_۳ساعت اروم میگیرم بعد ۵ساعت دوباره درده شرو میشه..کسی بوده اینجور باشه رفته باشه دکتر بهتر شده باشه؟

من از اول که دوازده سالم بود اینجور بود بعد ازدواجم همینجور و الانم با دوتا بچه همینم که بودم.....

میگن ارثیه هرجور مامانتو عمت بودن شمام همونجوری کاریشم نمیشه کرد

فقط وقتایی که دمنوش زنجبیل میخورم یکم بهترم

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره من بشدت وحشتناک تیر می‌کشه اصلا یادش میوفتم حالم بد میشه ، من تنبلی تخمدان دارم اینطوریم، راه حلشم اینه ک باید قبل پریودی چیزای گرم بخوری کمربند شتری ببندی هم قبلش هم حینش ، من با اینکارا فقط روز اول درد دارم در صورتی ک قبلا تا روز چهارمم این دردای شدید بود 

من از اول که دوازده سالم بود اینجور بود بعد ازدواجم همینجور و الانم با دوتا بچه همینم که بودم..... ...

وای پس هیچ شانسی ندارم چون مامانمم دقیقا همینه...لعنتی 

وای پس هیچ شانسی ندارم چون مامانمم دقیقا همینه...لعنتی 

من نه کیست دارم نه مشکلی

عمه هام با سن بالا هنوزم همینند

فقط باید سردی نخوری خودتو ببندی به گرمیجات دردش کمتر میشه

چیزای نفاخم نباید بخوری از چند روز قبلش

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
نه آخه دکتر میرفتم میگفتن طبیعیه ولی ایندفه میخوام برم ببینم شاید مشکلی هست که خیلیا درد ندارن اونوق ...

من قبل ازدواجم ذره ای درد نداشتم 

الان از درد میمیرم 😭😭😭😭😭

اره من بشدت وحشتناک تیر می‌کشه اصلا یادش میوفتم حالم بد میشه ، من تنبلی تخمدان دارم اینطوریم، راه حل ...

علایمتون چطوریه؟ولی فک نمیکنم داشته باشم

ایندفه کلی زعفران و گرمی جات خوردم دردم افتضاح بود روز اول

من قبل ازدواجم ذره ای درد نداشتم  الان از درد میمیرم 😭😭😭😭😭

شما بری دکتر درمان کنی فک میکنم درس بشه چون از اول نبوده حتما مشکلی هست که اینجور شدین..منکه امیدی ندارم اوکی شه!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز