سلام، تو یکی از تاپیکای قبلیم گفتم یه مغازه دار تو محله مون(سر کوچه مون) بهم پیشنهاد داد و قصدش ازدواج بود با شرایط خوب، اما من رد کردم(تو خیابون جلو خودمو گرفت و درخواستشو محترمانه گفت و خانواده ها خبر ندارن اما گفت من میخوام به خانواده ام بگن اگه قبول کنی) .... الان چند باری میشه از جلو مغازهاش رد شدم،خیلی نگاه میکنه
اون روز بارون میومد شدید، منم داشتم میرفتم امتحان برا ترمیم معدل، داشت از ماشینش پیاده میشد(میخواست بیاد مغازه رو باز کنه ساعت8 و نیم بود) بعد اونور خیابون حدود پنج شش ثانیه نگام کرد من نگاش نکردم اما سنگینی نگاهشو حس میکردم
از اون روز به بعد زودتر مغازه رو باز میکنه (با اینکه مغازه وسایل تزییناتی داره و میتونه ساعت 9/10 باز کنه اما دیروز ساعت 8 که من داشتم میرفتم امتحان، مغازه اش باز بود) وایستاده بود جلو در تکیه داده بود به در مغازه و به من نگاه میکرد یا چند روز پیش داشتم میرفتم بیرون بعد از ظهر، مغازه اش شلوغ بود اما بازم چند ثانیه دست از کار کشید نگام کرد برگشتنی ام داشت با صاحب مغازه بغلیش حرف میزد برگشت به من نگا کرد اما اینبار چون من داشتم با تلفن حرف میزدم و حواسم نبود بهش نگا کردم
دید نگاهش کردم لبخند زد.
به نظرتون علاقش خیلی جدیه یا برا مسخره بازیه؟
اگه جدی چرا بعد از اینکه ردش کردم دیگه اقدامی نکرد
تورو خدا کمک کنید وسط امتحان و کنکور واقعا ذهنم درگیر شده