2777
2789

اگ پیش ی دکتر خوب بری 

ولی در کل آدم خیلی غیر طبیعی میشه بنظرم 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

صورت نداشتم باسن داشتم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت تزریق کردید عزیزم  درد داشت موقع نشستن؟؟؟ ماندگاریش چقدره؟؟

ماندگاریش ک صفر بعد از یکسال 60تا 70درصدش جذب شده بعد از دوسال دیگ چیزی نمیمونه فقط نهایت تا یکسال اول اوکی و خوشگل فقط 

دردش  چند روز اول فقط نه تزریق درد نداری در کل ک اذیتت کنه

پروتز باسن ماندگار هست  ک خب خیلی ریسک داره ک جا ب جا بشه یا بدن پس بزنه و ......

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

نه .. چون خب چربی جای دیگ ی بدن برای صورت سنگینه

نہ فکر نکنم تازہ میگن دکترھای ماھر از چربی ھای قدیمیتر شکم و پھلو  کہ سفت تر ھستند برای صورت استفادہ میکنن کہ ماندگاریش  بیشتر باشہ