2777
2789
عنوان

اپلیکیشن هایی که کسب درآمد دارن...📷

38017 بازدید | 52 پست

سلام..

اولین اپلیکیشن و بهتون معرفی میکنم خودمم تو این اپ ها هستم پس خیالتون راحت❤
https://toujib.com/i/?r=efaapj

اگه با این لینک من برید تو برنامه نفری ۵۰۰۰ تومن بمن میده اینم سند..

برنامه ایرانیه  و نماد اعتماد داره..

شما از طریق دیدن آگهی 

و معرفی به دوستان میتونید درآمدزایی کنید.

صادقانه بگم امکان برداشت وجه نقد وجود نداره و شما باید پولتونو تو فروشگاه لوازم خانگی،ارایشی،تحریر،لباس و... حتی خوراکی خرج کنید.

⭕یچیزی بگم همه برنامه هایی ک میگن وجه نقد میدن الکی و دروغه ...شما اگ خودتونم دقت کنید میبینید ک کسب درآمد ما و همچنین خرید از خودشون به نفع خود برنامه است و با عقل کاملا جوره

یعنی الان برم بمن میدن؟

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه کدمعرف نادرسته

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱

عزیزم اگهی نگا کنیم هم.پول میده؟؟

میگه کدمعرف نادرسته

عزیزم لطفا با لینکی ک گذاشتم برو❤

صادقانه بگم دیدن آگهی درآمد زیادی نداره من روز اول فقط۲۰۰۰ و خورده ای جمع شد دیگ اگهی نیومد برام.

عزیزم لطفا با لینکی ک گذاشتم برو❤ صادقانه بگم دیدن آگهی درآمد زیادی نداره من روز اول فقط۲۰۰۰ و خ ...

ونمیشه باهاشون چیزی خرید که

https://online-earn.beauty/851430441611 برید توی این سایت من خودم ۱ سال ۳ ماه دارم تو این کار میکنم و بیش از ۷۰۰ ملیون درآمد داشتم باید فیلم یا موزیک گوش بدی یا برنامه نصب کنی بهت دلار میده و اونجا شماره کارت میدی میزنن به حسابت سایته هم پشتیبان دارع

سلام یک برنامه با بازی کردن تا سقف 1400هزار تومن برنده بشین روزانه

برای دریافت بازی فقط لازمه مبلغ 50هزار تومان پرداخت کنین

و اپلیکیشن برای شما ارسال میشه

بعد از اون هم دیگه مبلغی از شما گرفته نمیشه

برای توضیحات بیشتر به این ایدی در تلگرام پیام بدین

Z_O_W_O

سایت سرمایه گذاری $دلاری$ با اثبات برداشت USDT تتر به کیف پول

✅شروع سرمایه گذاری با سود شناور از 2/30% به بالا بسته به میزان سرمایه اولیه

✅برداشت ها زیر 72 ساعت واریز میشود

✅دارای پشتیبانی انلاین

✅دفتر اصلی در واشنگتن دیسی امریکا🇱🇷 است

✅بدون نیاز به vpn