rronia مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 1213 عنوان ترس از مریضی 236 بازدید | 7 پست پارسال افسردگی کردم و اختلال اضطراب.همش فکر میکردم دارم میمیرم.امسال نمیدونم چمه .. ازمایش دادم میگه پلاکت خونم پایینه.کلی ازمایش دیگه نوشتن دادم.یازدهم جوابش میاد..همش فکر میکنم یه بیماری سخت دارم.مدام استرس،تنگی نفس،بدن درد.حال ندارم حتی کوچکترین کاری رو انجام بدم.بعضی شبا فکر میکنم فردا بیدار نمیشم.خیلی ترسناکه برام… Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:) 1401/10/06 | 05:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rronia مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 1213 سلام عزیرم ان شاءالله چیزی نیست و زود خوب میشی مرسی قشنگم♥️ Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
زینوzeino عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 1386 فکرت رو از خودت به بیرون خودت منتقل کن. به کار به درس به خانواده اجتماعهر چی بیشتر دوروبر خودت بگردی بدتر میشه
hilar عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 1454 تلقین نکن به خودت خواهشاکمبود پلاکت اونقدرام نگران کننده نیستانشالله سالم سالمی ولی حتما پیش یه روانشناس یا روانپزشک برو واسه اضطرابت
rronia مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 1213 فکرت رو از خودت به بیرون خودت منتقل کن. به کار به درس به خانواده اجتماع هر چی بیشتر دوروبر خودت بگر ... از خونه که میلم بیرون حالم بد میشع.انقدر تو خونه بودم وقتی میرم خونه کسی احساس خفگی میکنم دلم میخواد برگردم خونه.همش فکر میکنم الان میمیرم Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
rronia مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 1213 تلقین نکن به خودت خواهشا کمبود پلاکت اونقدرام نگران کننده نیست انشالله سالم سالمی ولی حتما ... اخه بدن درد دارم.صبحا که پا میشم خیلی شدیده استخونام انگار کتک خوردن.ازمایش روماتیسم هم برام نوشته سر همین. Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
مینولیا عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3392 منم مث توام اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸